Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Tanya Roberts s-a stins din viață la 65 de ani

Actrița Tanya Roberts s-a stins din viață la 65 de ani

de Redactia Tvmania

Doliu la Hollywood. Cunoscuta acrtiță Tania Roberts s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani.

 

Vedeta de la Hollywood – care este cunoscută mai ales pentru că a jucat alături de Roger Moore în filmul James Bond din 1985 „A View To Kill” – a murit sâmbătă, potrivit prietenului ei, Mike Pingel. Roberts a leșinat acasă, la Hollywood Hills, în ajunul Crăciunului, după ce s-a întors de la plimbare alătui de câinele său, relatează TMZ.

Ulterior, a fost dusă de urgență la spital și internată la ATI, dar starea sa „nu s-a îmbunătățit niciodată”. Înaintea acestui episod, surse au declarat pentru TMZ că Roberts părea „perfect sănătoasă” și participa la discuții video cu fanii ei. Pingel a declarat că moartea ei nu a fost legată de COVID-19. Decesul său a fost anunțat duminică, fără a fi menționată însă cauza. 

 

Tanya Roberts a intepretat rolul Sheena în serialul cu același nume din anii 1980. Ulterior, Tanya Roberts a jucat în numeroase producții, precum „Body Slam”, „Night Eyes” sau „Inner Sanctum”, dar și în seriale precum „Charlie’s Angels”, „The Love Boat”, „Fantasy Island” și „That ’70s Show”.

În ultimii ani ai carierei artistice, vedeta hollywoodiană s-a dedicat activității de producător.

 

Tanya Roberts a fost căsătorită timp de 32 de ani cu scenaristul Barry Roberts, care a murit în 2006, dar cei doi nu au avut copii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton