Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Tori Spelling („Beverly Hills, 90210”) e falită

Actrița Tori Spelling („Beverly Hills, 90210”) e falită

de Redactia Tvmania

Tori Spelling nu poate rambursa o datorie de 38.000 de dolari societății American Express. Ea urmează să fie dată în judecată.

Tori Spelling Out With A Friend In West Hollywood

Tatăl actriței, Aaron Spelling, a fost unul dintre producătorii cei mai influenți din televiziunea americană. La moartea sa, în 2006, el și-a lăsat aproape toată averea, estimată la 500 de milioane de dolari, soției sale, Candy. Fiica sa, Tori, cunoscută pentru rolul Donna din serialul „Beverly Hills 90210”, a trebuit să se mulțumească numai cu un cec în valoare de 800.000 de dolari.

Tori Spelling, 42 de ani, nu a reușit să fructifice în vreun fel banii, dimpotrivă i-a topit rapid, iar acum va fi dată în judecată pentru recuperarea datoriei, după cum a aflat site-ul american TMZ.

Din iunie anul trecut, Tori Spelling nu a mai lucrat nimic și nu i-a mai intrat nicio sumă în contul din bancă. Mama sa Candy refuză să mai plătească pentru extravaganțele fiicei sale și consideră că deja a donat prea mult pentru nevoile nepoților ei: „Am ajutat-o deja. Îi plătesc toate facturile, toate cu excepția acestor genuri de datorii. Nu rambursez nicio datorie, plătesc deja pentru casă, pentru școala copiilor…”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton