Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Ximena Duque a născut o fetiță

Actrița Ximena Duque a născut o fetiță

de Redactia Tvmania

Actrița Ximena Duque (32 de ani), cunoscută pentru rolul din telenovela „Înger păzitor”, a devenit duminică, 14 ianuarie, mămică pentru a doua oară.

Atât ea, cât și soțul ei, Jay Adkins, au fost extrem de activi pe rețelele de socializare și și-au ținut la curent fanii. Cei doi au postat un filmuleț din timpul travaliului în care anunțau că „întreg procesul” a durat mai bine de 24 de ore.

Jay Adkins, tatăl micuței Luna, a declarat că „Ximena este o adevărată campioană. Dacă bărbații ar fi fost nevoiți să nască, lumea ar fi fost pustie. Abia aștept să îmi cunosc prințesa”, a scris acesta cu câteva ore înainte de a deveni tătic.

Prin intermediul postărilor pe Instagram actrița a anunțat că a născut după ce a publicat o fotografie în care scria „Cunoaște-o pe micuța ta. La mulți ani, Luna”, fapt ce a confirmat că așteptarea actriței a luat sfârșit.

Actriţa Ximena Duque a anunţat pe Facebook că aşteaptă al doilea ei copil la doar o lună de la nunta cu afaceristul Jay Adkins. În dreptul unei fotografii în care apare alături de soţ, de fiul ei Cristian, rezultat în urma relaţiei cu producătorul Cristian Carabias, şi de căţeii familiei, ea a scris:

„Toate dorinţele sufletului se îndeplinesc. Acum vom fi 4 sau mai bine zis 6 :). Suntem foarte fericiţi. Este un copil dorit. Am aşteptat să trec de prima perioadă a sarcinii ca să vă anunţ. Am avut toate simptomele posibile la început, acum mă simt bine. Nu-mi doresc decât să mă bucur de această perioadă alături de fiul meu mai mare, Cristian, prima mea dragoste, şi de iubitul meu soţ, Jay, care este un bărbat minunat şi care a făcut ca toate visele să mi se îndeplinească”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton