Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Ximena Duque a rupt contractul cu compania Telemundo. Ce se va întâmpla cu cariera artistei

Actrița Ximena Duque a rupt contractul cu compania Telemundo. Ce se va întâmpla cu cariera artistei

de Redactia Tvmania

După mai bine de  10 ani în care actrița de telenovele Ximena Duque (33 de ani) a avut contract exclusiv cu compania Telemundo, se pare că ea și compania au rupt legătura, actrițaa fiind liberă de acum să lucreze cu orice companie îi va propune un nou proiect, potrivit celor de la People en Español.

 

Renunță la actorie? 

 

În urma acestor știri, Ximena a dorit să își lămurească fanii în anumite privințe, asta după ce presa mexicană a speculat că  aceasta ar vrea să renunțe la actorie

„Sunt la curent cu toate speculațiile care s-au creat în ceea ce privește plecarea mea din Telemundo. Dacă mă voi retrage din actorie, sau că am părăsit compania sunt oribil. Toți meritați o explicație pe care o voi oferi. Săptămâna aceasta voi filma un clip în care vă voi explica totul”, a scris Ximena pe rețelele de socializare. 

„Vă voi povesti exact ce s-a întâmplat, unde mă aflu în acest moment în ceea ce privește cariera mea, ce voi face și ce dorințe am”, a completat ea. 

 În ciuda bârfelor, aceasta a dorit să precizeze că a rămas în legături bune cu Telemundo și nu s-a iscat niciun scandal odată cu decizia de a pleca, dar mai ales că nu exclude varianta de a mai avea proiecte cu compania. 

„Am rămas în termeni foarte buni! Le sunt recunoscătoare, întrucât bazele carierei mele au fost construite în cadrul proiectelor Telemundo, iar acest lucru este foarte important pentru mine. Sper ă pe viitor vom putea lucra împreună”. 

Ximena a continuat, dezmințind știrea conform căreia Telemundo nu a mai dorit să îi reînnoiască contractul de exclusivitate:

„Am mai citit cum că Telemundo  nu mai dorea să îmi reînnoiască contractul. Nimic mai fals! Eu încă mai aveam de produs 2 telenovele cu compania”, a încheiat aceasta. 

 

Actrița de origine columbiană a devenit cunoscută la nivel internațional cu televonelele: La casa de al lado (2011), Corazón valiente (2012) y Santa diabla (2013).

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton