Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce trebuie să știți despre actriţa Zuleyka Rivera, protagonista videoclipului „Despacito”

Ce trebuie să știți despre actriţa Zuleyka Rivera, protagonista videoclipului „Despacito”

de Redactia Tvmania

Actriţa de origine portoricană Zuleyka Rivera a devenit, în ultimele luni, una dintre cele mai căutate femei în mediul online şi asta nu pentru că ar fi fost Miss Univers în 2006, deși a fost, sau pentru că, din 2007, joacă în telenovele, unele de mare succes, ci pentru că a apărut în videoclipul „Despacito”, al lui Luis Fonsi, cea mai difuzată melodie din toate timpurile cu peste 4,6 miliarde de accesări pe platformele muzicale.

Zuleyka Rivera nu se află pe o pantă ascendentă doar în carieră, ci şi în viaţa privată. Ea tocmai ce a făcut publică pe Instagram relaţia cu Germán Rosete Llergo, un producător şi afacerist mexican, urcând o poză cu ei din vacanţa în Formentera, Spania.

Zuleyka are un băiat cu jucătorul de baschet J. J. Barea, născut în 2012, iar ultima ei relaţie a fost cu Jason Canela, fratele cântăreţului şi actorului Jencarlos Canela.

Pe Zuleyka (29 de ani) o ştiţi din serialele „Dansul iubrii” („Cosita linda”) şi „Aurora”, iar în prezent poate fi văzută la Acasă Gold în telenovela „Rosario”, în care îi dă viaţă Sandrei Diaz.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton