Homepage  / Vedete străine

Vă vine să credeți? Actrițele din „And Just Like That” au aceeași vârstă ca cele din „The Golden Girls”

Vă vine să credeți? Actrițele din „And Just Like That” au aceeași vârstă ca cele din „The Golden Girls”
16

de Roxana Mirea,

Ar putea „And Just Like That” să fie versiunea modernă a „The Golden Girls”? Fanii au observat o asemănae între cele două seriale. Este vorba despre vârsta actrițelor principale. Mai exact, actrițele din „The Golden Girls” (1985) aveau în sitcomul respectiv cam aceeași vârstă pe care o au actrițele din „And Just Like That…”, continuarea de pe HBO a serialului „Sex and the City”.

Asemănarea dintre „And Just Like That” și „The Golden Girls”

Poate suna ciudat, dar fanii au observat o asemănare între reboot-ul „Sex and the City” de la HBO Max, „And Just Like That…”  și sitcomul clasic NBC, care a cunoscut o creștere a interesului după moartea de luna trecută a vedetei Betty White.

„The Golden Girls” sunt Dorothy Zbornak (Bea Arthur), Rose Nylund (Betty White), Blanche Devereaux (Rue McClanahan) și Sophia Petrillo (Estelle Getty). Actrițele din „And Just Like That…”  sunt Sarah Jessica Parker (Carrie), în vârstă de 56 de ani, Kristin Davis (Charlotte), în vârstă de 56 de ani și Cynthia Nixon (Miranda), în vârstă de 55 de ani.

the-golden-girls-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Oamenii au subliniat acest fapt: Carrie, Miranda și Charlotte au aproximativ aceeași vârstă cu The Golden Girls”, a spus Hoda Kotb, luni,  în cadrul emisiunii „TODAY with Hoda & Jenna”. „În primul sezon, Rose are 55 de ani, Dorothy are 53 de ani, Blanche…”

Patruzeci și șapte?!”a intervenit Jenna. „Și Sophia are 79 de ani”, a continuat Hoda, potrivit today.com

and-just-like-that-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 16

„Le-au făcut să pară mai în vârstă”

Jenna a subliniat că Miranda și Charlotte au 54 de ani în „And Just Like That…”, iar Carrie are 55 de ani. Acele vârste, plus poveștile care descriu modul în care femeile de 50 de ani pot avea o viață sexuală împlinită, au schimbat percepția despre îmbătrânire.

„Acum, când te gândești la 54 și 55, sau la oameni de 50 de ani, nu te gândești la „The Golden Girls”. Nu te gândești la o adunătură de doamne dintr-o comunitate”, a remarcat Hoda.

Jenna a completat spunând că: „Le-au făcut să pară mai în vârstă decât erau de fapt.”

Hoda s-a mirat de „modul în care este percepută vârsta acum”.

Reprezentarea vârstei la televizor s-a transformat cu siguranță de-a lungul anilor. Hoda a adus-o și pe Aunt Bea din „The Andy Griffith Show”.

Arăta întotdeauna de parcă ar fi foarte în vârstă”, a spus Hoda. „Cred că așa i-a perceput America pe oameni.”

La un moment dat, Kristin Davis a spus că este stresat să îmbătrânească în fața camerelor de filmat. Declarațiile actriței au venit după ce fanii „Sex and the City” au comparat modul în care ea și colegele ei arătau înainte cu modul în care arată acum.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton