Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrițele Jessica Capshaw și Sarah Drew părăsesc serialul „Anatomia lui Grey”

Actrițele Jessica Capshaw și Sarah Drew părăsesc serialul „Anatomia lui Grey”

de Redactia Tvmania

Veste proastă pentru fanii serialului „Anatomia lui Grey” / „Grey's Anatomy”: Jessica Capshaw și Sarah Drew, care interpretau rolurile Arizona Robbins și April Kepner de aproape 10 ani, vor părăsi serialul la sfârșitul sezonului al 14-lea, difuzat acum în Statele Unite.

 

Jessica Capshaw și Sarah Drew, care se alăturaseră serialului „Anatomia lui Grey” în sezoanele 5 și 6, nu vor mai face parte din producția de succes de la ABC. Cele două actrițe, ale căror contracte au ajuns la termen, pleacă din cauza unor „diferende creative”, producătorii și scenariștii serialului vrând să încheie povestea personajelor lor, Arizona și April.

Într-un comunicat remis presei și preluat de „Deadline”, producătoarea și co-showrunner-ul sezonului 14 Krista Vernoff a declarat: „Personajele Arizona și April vor face parte întotdeauna din universul «Anatomiei lui Grey» datorită muncii extraordinare a celor două actrițe, Jessica Capshaw și Sarah Drew. A fost o plăcere și un privilegiu să lucrez cu aceste actrițe talentate”.

Shonda Rhimes, creatoarea serialului, a declarat și ea: „Este întotdeauna dificil pentru mine să-mi iau adio de la un personaj. Le voi fi întotdeauna recunoscătoare lui Jessica și Sarah pentru că au dat viață acestor personaje într-o manieră atât de inspiratoare pentru femeile din toată lumea. Ele vor face parte întotdeauna din familia Shondaland”.

O veste destul de dură pentru fani, care apreciau foarte mult aceste personaje, dar se pare că și pentru actrițe, care-au aflat și ele recent și sunt în cpntinuare pe platourile de filmare ale sezonului 14. Nu se știe deocamdată cum vor părăsi serialul.

„Anatomia lui Grey” nu a fost încă reînnoit pentru sezonul al 15-lea, dar știm deja că Ellen Pompeo, actrița care-o interpretează pe Meredith, a semnat în ianuarie un contract estimat la 20 de milioane de dolari. În care e stipulată și prezența ei pe platouri pentru încă două sezoane.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton