Homepage  / Vedete / Vedete străine

Acuzații grave! Meghan Markle spune că Palatul a avut un „rol activ” în „perpetuarea știrilor false” despre ea și prințul Harry

Acuzații grave! Meghan Markle spune că Palatul a avut un „rol activ” în „perpetuarea știrilor false” despre ea și prințul Harry

de Redactia Tvmania

Meghan Markle spune partea ei de adevăr! Într-o nouă avanpremieră pentru viitorul interviu dintre Oprah Winfrey și Meghan și prințul Harry, fosta actriță a spus că nu vede cum ar putea familia regală să se aștepte ca ea și soțul ei să rămână „tăcuți”.

„Cum te simți în legătură cu palatul auzind că îți spui adevărul astăzi?”, a întrebat-o Oprah Winfrey pe Meghan.

„Nu știu cum s-ar putea aștepta ca, după tot acest timp, să rămânem tăcuți dacă există un rol activ pe care Firma îl joacă în perpetuarea falsurilor despre noi”, a spus Meghan – „Firma” referindu-se la instituția familiei regale. „Și dacă acest lucru vine cu riscul de a pierde lucruri, vreau să spun eu – există multe care s-au pierdut deja”.

Într-un clip al interviului anticipat lansat în weekend, Winfrey le-a spus lui Meghan și Harry: „Ați spus câteva lucruri destul de șocante aici”.


 

Ducesa de Sussex a negat acuzațiile de bullying care îi sunt aduse de personalul regal

Într-o declarație obținută de PEOPLE după ce The Times a publicat povestea marți seară, un purtător de cuvânt pentru Meghan și Harry a spus:

„Ducesa este întristată de acest ultim atac la adresa caracterului său, mai ales fiindcă ea însăși a fost ținta bullying-ului și i-a sprijinit pe cei care au experimentat durere și traume. Este hotărâtă să își continue munca, să aducă compasiune în întreaga lume și va continua să fie un exemplu făcând ceea ce este corect și bine”.

Se așteaptă ca interviul CBS să acopere călătoria lui Meghan de la pășirea în viață ca membru regal până la căsătorie, maternitate, munca filantropică și confruntarea cu o presiune publică intensă. Harry se va alătura apoi soției sale pentru a vorbi despre mutarea lor istorică în Statele Unite.

 

Palatul Buckingham a pornit o anchetă!

Miercuri, Palatul Buckingham a anunțat că va lansa o anchetă privind acuzațiile de intimidare împotriva Meghan, care au fost raportate pentru prima dată de The Times în Marea Britanie.

„Suntem în mod clar foarte îngrijorați de acuzațiile din The Times în urma afirmațiilor făcute de fostul personal al Ducelui și Ducesei de Sussex”, a declarat palatul într-o declarație.

„În consecință, echipa noastră de resurse umane va analiza circumstanțele prezentate în articol. Membrii personalului implicat la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit gospodăria, vor fi invitați să participe pentru a vedea dacă putem învăța câteva lecții în urma a ceea ce a fost. Casa Regală are o politică privind demnitatea la locul de muncă de câțiva ani și nu tolerează și nu va tolera agresiunea sau hărțuirea la locul de muncă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton