Homepage  / Vedete / Vedete străine

Acuze grave! Pamela Anderson ar fi destrămat familia actualului soț

Acuze grave! Pamela Anderson ar fi destrămat familia actualului soț

de Redactia Tvmania

Povestea romantică de dragoste pe care Pamela Anderson a dezvăluit-o publicului în urmă cu o zi, în urma căreia a decis să se și căsătorească cu bodyguard-ul ei, a despărțit o familie de cinci persoane.

„Aceasta nu este povestea de dragoste debutată în lockdown așa cum a fost prezentată, totul este de fațadă”, a spus ea pentru The Sun.

„Am decis să vorbesc pentru că vreau ca oamenii să știe că relația mea de aproape cinci ani, cu trei copii implicați, s-a încheiat din cauza aventurii lor. Pam și Dan au început relația în timp ce era încă cu mine. Este trist că oamenii sărbătoresc acest lucru și îi înveselesc, când a început cu înșelăciune, negări și alegeri zdrobitoare de viață pentru toți oamenii implicați.”

Carey și Hayhurst s-au întâlnit acum cinci ani într-o aplicație de întâlniri și au locuit prima dată în orașul Squarmish înainte de a se muta pe insula Vancouver. Denise, fiica lui Carey, lucrase pentru Anderson, iar apoi Hayhurst a fost angajat cu ajutorul ei la Pamela în toamna anului 2019. La început, Hayhurst s-a plâns de Pamela, a spus Carey, și a descris-o ca fiind „nebună”.

 

Fiica lui Carey, Denise, în vârstă de 21 de ani, care lucra în casa lui Anderson, a declarat pentru The Sun că Pamela și Dan au reușit să-și păstreze relația secretă, chiar dacă ea lucra în casă cu cei doi.

„Am fost șocată când am aflat despre relația lor”, a spus ea. „M-am gândit doar:„ Cum poate fi adevărat ” Lucrez aici cu ei cu normă întreagă și habar nu aveam. „Și faptul că avea o familie, noi eram o familie amestecată, el are doi copii mici și, evident, ea este mult mai în vârstă. „Care a fost procesul său de gândire? Ce se întâmpla în mintea lui? Am fost atât de șocat. Este ceva atât de ireal, precum ceva ieșit direct din filme. Nu-mi vine să cred. Toată lumea crede că este această poveste de dragoste și nimeni nu știe că a existat o aventură și că există această familie implicată.

 

Denise a spus că ea și mama ei erau supărate că Anderson îl descria ca pe un vis împlinit, când erau și alte persoane implicate.

„Și cred că cea mai grea este că oamenii sunt hrăniți cu această poveste de basm unilaterală atunci când, în realitate, există atât de multe lucruri la fel”, a spus Denise. „A deteriorat viața multor oameni. A fost foarte greu pentru mama mea. „A intensificat total și a fost o mamă cu normă întreagă pentru acei copii. A fost greu să o privesc trecând prin asta. „Nu a existat niciun motiv rău pentru a pleca de acasă, lucrurile au fost complet normale pe tot parcursul lucrului până când s-a întâmplat acest lucru.”

 

Fiica lui Carey consideră că relația celor doi nu va rezista și că Pamela Anderson va dori să se întoarcă la Hollywood după încheierea pandemiei.  Reprezentantul lui Anderson nu a răspuns încă la solicitarea DailyMail.com de a comenta aceste zvonuri. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton