Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ada Condeescu, mărturisire emoționantă: „M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor”. Cine i-a oferit sprijin

Ada Condeescu, mărturisire emoționantă: „M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor”. Cine i-a oferit sprijin
5

de Andra Stana,

Ada Condeescu dezvăluie, după mărturia actriței Viorica Vodă de la Gopo 2022, despre hărțuirea sexuală în teatru şi în cinematografie după rolul din filmul „Filantropica”, că și ea a fost pusă în fața mai multor episoade de hărțuire. Partea ieșită din comun în toată povestea spună de tânăra actriță este că nu bărbații au fost cei care au hărțuit-o, ci femeile.

„M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie, din partea bărbaților încă nu. Și nu mă refer la hărțuire sexuală, ci la hărțuire de toate celelalte tipuri: fizică, verbală, se mai întâmplă. Hai să fim serioși, nu suntem nici primii, nici ultimii.

Contează foarte mult cum le gestionezi, ce vrei să iei din asta”, a mărturisit ea pentru revista VIVA!.

Ada Condeescu a mai menționat că toate aceste lucruri nu i s-au întâmplat doar la începutul carierei sale de actriță, ci chiar de curând.

„Unele lucruri s-au întâmplat la începuturi, altele mai încoace. Am trecut cu greu, pentru că sunt un om care a pus la suflet. Nu mi-a fost ușor, dar până la urmă trebuie să ignori lucrurile astea, adică eu, cel puțin, mi-am dat seama că te confrunți atunci pe moment, îți dai seama ce frustrări au oamenii respectivi, trebuie să te gândești de unde le vin toate problemele astea, supărările și nemulțumirile.

Nu aveam nicio treabă, a fost chiar așa din nimic. Eram la un festival, la premieră, eu eram la distracție și la party și oamenii aveau supărări. Și de aceea am zis: nu mă mai duc la petreceri din astea, nici la Gopo, nicăieri că cine știe peste cine dau. Femei din industrie să le spunem”, a mai povestit actrița în vârstă de 33 de ani.

Sfaturi a primit de la soțul ei: „Mi-a spus să fiu relaxată”

Persoana cu care s-a sfătuit la momentul respectiv, dar și cea care a sprijinit-o a fost soțul ei, Cătălin Mitulescu.

„El mi-a spus să fiu relaxată și să îmi dau seama că sunt oameni mulți care au multe neîmpliniri și atunci trebuie să fiu eu cea mai tolerantă și înțeleaptă. E neplăcut, dar asta e”, a încheiat ea subiectul.

Ada-Condeescu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cine este Ada Condeescu

Ada Condeescu s-a născut în 1988. A jucat în filme precum „Ana”, „Eu când vreau să fluier, fluier” și „Loverboy”. În iulie 2011 a câștigat premiul „The Heart of Sarajevo” (Inima orașului Sarajevo) pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Sarajevo, pentru rolul Veli în filmul Loverboy, iar în 2012, trofeul „Shooting Stars” la festivalul de film de la Berlin.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton