Homepage  / Televiziune

Ada Dumitru, despre participarea la Survivor România 2023. „Bebe tot cu «să nu înjuri!» m-a luat”

Ada Dumitru, despre participarea la Survivor România 2023. „Bebe tot cu «să nu înjuri!» m-a luat”
11

de Andra Stana,

Ada Dumitru se numără printre cei 12 Faimoși care au acceptat provocarea „Survivor România” 2023. Aceasta a făcut primele declarații despre participarea sa în show-ul de la Pro TV. Ce legătură este între tânăra de 25 de ani și Bebe Cotimanis.

Ada Dumitru, despre participarea la „Survivor România” 2023

Ada Dumitru este unul dintre cei 12 Faimoși care sunt gata să înceapă aventura „Survivor România” 2023. Tânăra actriță a făcut primele declarații despre plecarea în Republica Dominicană. Ce a spus despre sfaturile primite de la Bebe Cotimanis, tatăl ei vitreg.

„Eu sunt mai din mahala! Dacă îmi ies din pepeni, fac urât. Fac urât dacă mi se pune pata. Mama mi-a zis să nu înjur, să nu vorbesc urât că lumea de la televizor nu știe că eu sunt o fată educată. Bebe tot cu „să nu înjuri!” m-a luat.

E un soi de relație tată-fiică, uneori îmi mai scapă câte un „tata” pentru că el e foarte patern, foarte atent. În același timp e și o prietenie între mine și Bebe, suntem și foarte similari, ca actori, ca oameni. Ne înțelegem foarte bine”, a spus ea cu privire la sfaturile primite înainte de a pleca în junglă, scrie protv.ro.

Cine este Ada Dumitru de la „Survivor România” 2023

Ada Dumitru de la Survivor România 2023 are 25 de ani și va face parte din echipa faimoșilor din noul sezon al show-ului prezentat de Daniel Pavel, la Pro TV.

Ada Dumitru este actriță la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti, ea fiind pregătită de Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman, scriu cei de la fanatik.ro.

Cine este Ada Dumitru de la „Survivor România” 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

A terminat studiile în anul 2017, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București. Bebe Cotimanis este tatăl ei vitreg, iar ei este Iulia Dumitru.

Ada Dumitru a debutat de la vârsta de doar 15 ani și chiar a avut un rol principal într-un serial polițist alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton