Homepage  / Filme Online / HBO

„Adam întunecatul”, povestea unui alt tip de supererou, este disponibil pe HBO Max. Distribuție, povestea filmului, trailer

„Adam întunecatul”, povestea unui alt tip de supererou, este disponibil pe HBO Max. Distribuție, povestea filmului, trailer

de Andra Stana,

„Adam întunecatul”, filmul cu numărul 11 din universul DC, s-a lansat pe HBO Max. Pelicula ne prezintă un Dwayne Johnson încruntat, în rolul lui Adam întunecatul, un antierou furios și răzbunător care caută mereu ceartă și pe care o întreagă gașcă de supereroi încearcă să-l deturneze.

 „Black Adam” / „Adam întunecatul”, acum pe HBO Max

Înzestrat de zei cu puteri nelimitate, supereroul din titlu a fost închis timp de 5.000 de ani. Motivul? Făcuse ravagii în jur. Devenit, în captivitate, Adam Întunecatul (Dwayne Johnson), el este eliberat, dar reîncepe distrugerile.

Când membrii Societății Justiției, Hawkman (Aldis Hodge), Dr. Fate (Pierce Brosnan), Atom Smasher (Noah Centineo) și Cyclone (Quintessa Swindell), conduși de Amanda Weller (Viola Davis), îl înfruntă, el are două opțiuni. Fie poate salva lumea, fie o poate distruge.

Aceasta este premisa celui de-al unsprezecelea film din universul DC, așteptat cu nerăbdare de fani după amânarea de aproape un an cauzată de pandemie.

După lansarea sa în cinematografe, în octombrie 2022, iată că a venit momentul ca „Adam întunecatul” să ajungă și pe HBO Max. Pelicula a putut fi urmărită, timp de 57 de zile, doar la cinema. Din 16 decembrie 2022, „Black Adam” este disponibil pe HBO Max.

Fanii l-au preferat pe răzbunător

„Adam întunecatul” / „Black Adam” este un spin-off al producției „Shazam!” (2019), în care Dwayne Johnson urma să-l joace pe eroul titular (cum se anunțase încă din 2014). Producătorii au decis apoi să-l păstreze pentru un film separat în care să fie ticălosul Adam. Iar pe Shazam l-a jucat mult mai pașnicul Zachary Levy.

Se pare că Dwayne Johnson le-a cerut părerea fanilor cu privire la personajul care i s-ar potrivi, iar aceștia l-au preferat pe întunecatul Adam. Regizorul filmului, Jaume Collet-Serra, a ajuns în proiect după ce Jordan Peele, ales să regizeze în 2017, a refuzat. „Nu sunt un fan al filmelor cu supereroi și nu mi-ar plăcea să-i răpesc această șansă unui regizor pasionat de ele”, a explicat el.

Inițial, rolul Dr. Fate i-ar fi revenit lui Liam Neeson, cu care Jaume Collet-Serra a lucrat la patru filme („Necunoscutul”, „Non-Stop”, „Urmărit în noapte” și „Pasager în trenul terorii”), dar în cele din urmă a fost ales Pierce Brosnan.

Actorul este al cincilea interpret al lui James Bond care apare într-o adaptare după benzi desenate, după Timothy Dalton – „Flash Gordon” (1980), George Lazenby – „Batman în viitor” (1999), Sir Sean Connery – „Liga” (2003) și Daniel Craig – „Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului” (2011).

Primul trailer al filmului „Adam întunecatul” a apărut pe 8 iunie 2022, la 112 ani de la nașterea cunoscutului autor de benzi desenate Charles Clarence Beck, care a creat (împreună cu Otto Binder), personajele Shazam și Black Adam.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton