Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adam Levine e din nou tătic. Behati Prinsloo a adus pe lume al treilea copil al cuplului

Adam Levine e din nou tătic. Behati Prinsloo a adus pe lume al treilea copil al cuplului
18

de Andra Stana,

Solistul formaţiei americane Maroon 5, Adam Levine (43 de ani), şi soţia lui, Behati Prinsloo (34 de ani), au devenit părinţi. Fostul model Victoria’s Secret a adus pe lume al treilea copil al cuplului.

Behati Prinsloo a adus pe lume al treilea copil al lui Adam Levine

Adam Levine şi Behati Prinsloo sunt acum părinți a trei copii, scrie eonline.com. Cei doi mai au împreună două fete, Dusty Rose, 6, and Gio Grace, 4.

Modelul și-a documentat sarcina pe Instagram în ultimele luni, împărtășind imagini de la ședințele foto artistice de maternitate, precum și selfie-uri cu burtica.

Cea mai recentă postare, făcută acum trei săptămâni, avea mesajul „Tick tock”, semn că Prinsloo număra zilele până la nașterea celui de-al treilea bebeluș.

Adam Levine a cumpărat vechea casă din Montecito a lui Rob Lowe

Levine și Prinsloo locuiesc împreună cu copiii lor în California. Potrivit mai multor surse, cuplul a cumpărat la începutul acestui an o proprietate în Montecito, în apropiere de Santa Barbara. Este vorba de fosta casă a lui Rob Lowe, pe care au plătit 52 de milioane de dolari.

Înainte, cei doi au vândut casa pe care o dețineau în zona Los Angeles, pentru 51 de milioane de dolari.

Adam Levine și soția sa Behati Prinsloo vor cumpăra vechea casă Montecito a lui Rob Lowe pentru 52 de milioane de dolariIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Adam Levine, în mijlocul unui scandal imens

Relația celor doi a întâmpinat un obstacol în septembrie anul trecut, la doar câteva zile după ce Prinsloo și-a confirmat sarcina pe rețelele de socializare. Totul a început după ce o tânără de numai 23 de ani a dezvăluit că i-a fost amantă timp de un an de zile.

Tânăra, pe nume Sumner Stroh, un model de pe Instagram, a publicat un videoclip pe TikTok în care pretindea că a fost amanta solistului de la Maroon 5 timp de un an.

În videoclipul menționat anterior, intitulat „Mi-a fost rușine că am fost implicată cu un bărbat cu această lipsă totală de remușcări și respect”, Stroh a susținut că, atunci când a început aventura cu Adam Levine, ea era „tânără” și „naivă”. Modelul este cu 20 de ani mai tânără decât celebrul artistul, ea având doar 23 de ani, iar el 43.

Modelul a arătat un presupus mesaj pe Instagram pe care l-ar fi primit de la Levine. În acel mesaj, artistul o întreba dacă ar putea să-i dea numele ei copilului său nenăscut.

Ok întrebare serioasă. Voi avea un alt copil și dacă e băiat chiar vreau să-l numesc Sumner. Ești de acord cu asta?”, se arată în mesaj.

Adam Levine şi Behati Prinsloo sunt împreună din 2014

El și Behati sunt căsătoriți din 19 iulie 2014, după ce s-au întâlnit timp de doi ani.

Ei au devenit pentru prima oară părinți pe 21 septembrie 2016, când s-a născut Dusty Rose. Al doilea copil, o altă fiică pe nume Gio Grace, s-a născut pe 15 februarie 2018.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton