Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adam Sandler și Drew Barrymore promit un nou film împreună

Adam Sandler și Drew Barrymore promit un nou film împreună

de Redactia Tvmania

Adam Sandler (54 de ani) și Drew Barrymore (45 de ani), care au jucat împreună în trei filme, au fost premiați de MTV pentru cel mai energic duo și au vorbit despre o eventuală nouă colaborare, informează dailymail.com. 

 

Cei doi actori au jucat până acum în „Nuntă cu cântec” (1998), „Mereu la prima întâlnire” (2004) și „Din greșeală împreună” (2014), iar interpretările lor din aceste filme le-au adus premiul pentru cel mai energic duo actoricesc în cadrul premiilor MTV 2020, care tocmai au fost acordate. 

Adam Sandler și Drew Barrymore au acceptat să vorbească într-o videoconferință despre noile roluri care i-ar putea aduce împreună. Pe parcursul ei, Drew Barrymore i-a spus partenerului ei de film:

 

 „A fost foarte distractiv să fac câte un film cu tine în fiecare din ultimele trei decenii. Acum e 2020 și totul e nasol”, a continuat ea, la care Adam Sandler a răspuns: „Este adevărat, dar începe și un nou deceniu, așa că vom face împreună un alt film”. „Să vedem ce lucruri grozave ne va rezerva viitorul, doar avem zece ani înainte”, a spus Drew, în timp ce Sandler a corectat-o: „De fapt, sunt nouă ani și o lună”. 

 

Cel mai recent film al lor, „Din greșeală împreună” (2014), datează din anul în care Adam Sandler a semnat contractul cu Netflix, dar a jucat și în filme din afara sa, precum în „The Meyerowitz Stories”, din 2017, scris și regizat de Noah Baumbach. Drew Barrymore a jucat, și ea, în producții Netflix, precum serialul „Santa Clarita Diet”, care a fost difuzat timp de trei sezoane, din 2017 până în 2019. De asemenea, actrița și-a lansat în septembrie propriul talk-show, „The Drew Barrymore Show”, la care Adam Sandler a fost unul dintre primii invitați. 

Printre proaspetele vedete premiate de MTV (la nonconformistele categorii pentru care deja sunt cunoscute trofeele) se numără Gal Gadot, Chadwick Boseman, Kevin Bacon, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Sarah Michelle Gellar și Selma Blair pentru „Tentația seducției”, Jason Segel și Kristen Bell pentru „Înșelat de Sarah Marshall”.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton