Homepage  / Disney Plus

Disney pregătește o nouă variantă pentru celebra animație „Pisicile aristocrate”. Ce știm despre proiect

Disney pregătește o nouă variantă pentru celebra animație „Pisicile aristocrate”. Ce știm despre proiect
4

de Roxana Mirea,

Disney pregătește un remake al îndrăgitului film de animație „The Aristocats” / „Pisicile aristocrate”, din 1970. După „Pinocchio”, lansat anul trecut, „Mica sirenă” (vine în luna mai pe marile ecrane) și „Albă ca Zăpada” (2024), este rândului filmului „Pisicile aristocrate” să fie refăcut într-o variantă modernă. Proiectul este încă la început, dar se știe că noul film va fi un amestec de live action și CGI, în genul „Sonic the Hedgehog” sau „Space Jam: A New Legacy”.

Disney pregătește un remake live-action pentru Pisicile aristocrate

După ce a câștigat anul trecut premiul Oscar pentru cel mai bun documentar, Ahmir „Questlove” Thompson își face debutul în regie de film, sursele spunând că va regiza un remake live-action/hibrid al filmului „The Aristocats” / „Pisicile aristocrate” pentru studiourile Walt Disney. Thompson este, de asemenea, producător executiv și supervizor muzical al filmului, al cărui scenariu este semnat de Will Gluck și Keith Bunin. Tarik Trotter, Shawn Gee și Zarah Zohlman vor fi producători executivi din partea Two One Five Entertainment, scrie Deadline.

Arrivals at The 92nd OscarsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Filmul se bazează pe filmul de animație din 1970 despre o familie de pisici pariziene (Ducesa și puii ei, Toulouse, Marie, și Berlioz) care urmează să moștenească o avere de la stăpâna lor. Când majordomul gelos al stăpânei le răpește și le duce undeva la țară, ele trebuie să facă echipă cu un motan care vorbește frumos pentru a încerca să se întoarcă acasă înainte de a fi prea târziu.

Filmul, care a popularizat cântecele „Ev’rybody Wants to Be a Cat” și tema muzicală „The Aristocats”, a avut succes comercial, cu încasări de 191 de milioane de dolari la box office.

Ahmir „Questlove” Thompson este membru fondator al emblematicei trupe hip-hop din Philadelphia, The Roots, și câștigător a șase premii Grammy. El a făcut saltul în regie cu documentarul „Summer of Soul”, despre festivalul cultural din Harlem din 1969. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2021, marele premiu al juriului înainte de a obține premiul Oscar pentru cel mai bun documentar, în 2022.

De atunci, Thompson și-a cântărit opțiunile în ceea ce privește regia unui lungmetraj, alegând în cele din urmă „Pisicile aristocrate”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton