Homepage  / Vedete româneşti

Adda a răbufnit după o experiență neplăcută cu un grup de colindători. De ce au criticat-o fanii

Adda a răbufnit după o experiență neplăcută cu un grup de colindători. De ce au criticat-o fanii

de Roxana Mirea,

Adda a răbufnit pe Internet după ce trecut printr-o experiență neplăcută cu un grup de colindători. Artista a împărtășit întreaga experiență cu fanii ei de pe TikTok. În plus, ea a fost uimită de reacția colindătorilor după ce i-a avertizat că va chema Poliția.

Adda, experiență neplăcută cu un grup de colindători

Adda a avut o reacție nervoasă pe Internet după ce mai mulți colindători au intrat pe nepusă masă la ea în curte, cu o boxă. Artista a explicat că se afla în proces de mutare în noua casă și n-a mai încuiat poarta, așa că grupul de oameni s-a simțit îndreptățit să pădrundă pe proprietatea ei.

„În ce lume trăim? Ne mutăm la casă nouă și am făcut 15 mii de drumuri ca să încarc mașina cu câteva lucruri de care am nevoie. Și evident, făcând foarte multe drumuri, n-am mai încuiat poarta, doar am închis-o.

După ce am cărat aspiratorul, m-am dus sus să-mi iau geanta și să plec și au intrat 10 inși cu o boxă, îmbrăcați în costum popular și au început să colinde. Mare petrecere la mine în curte cu 10 oameni pe care nu-i cunoșteam, nu știu cu ce au venit, cert este că au intrat direct în curte, iar câinii mei s-au speriat”, a mărturisit Adda, într-un video publicat pe TikTok.

„Le-am spus că dacă nu pleacă o să chem Poliția”

Adda a povestit în continuare că a țipat la colindători să iasă din curtea ei, avertizându-i că va chema Poliția.

„Am coborât pe scări și am țipat: ”Ieși afară din curte!” Cum intrați la om în curte așa fără să bateți la ușă? Fără să întrebați: ”Sunteți de acord?”. Le-am spus că dacă nu pleacă o să chem Poliția. Unul dintre ei m-a certat că n-am închis bine poarta și că eu sunt de vină”, a povestit Adda.

@addabaladdaofficial

♬ original sound – addabaladdaofficial

După ce a povestit ce i s-a întâmplat, Adda a fost criticată de fanii pe motiv că reacția ei ar fi fost exagerată.

„Eu citind comentarii legate de ”colindul” abuziv de azi. Se pare că sunt eu prea vedetă și că, de fapt, e normal să intre cineva peste tine în casă, curte, fără să ceară voie. Să pună colinde manelizat e pe o boxă la maxim.

Să te trezești cu 10 bărbați în curte, fiind singură acasă. Să te rogi de ei să plece și să nu vrea… Păi să ridice tonul la tine, în curtea ta. Frumoase tradiții avem! Și voi vreți să umblați liber prin Europa?! Succes!”, a scris Adda pe TikTok.

@addabaladdaofficial

Ma doare mintea!

♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton