Homepage  / Vedete româneşti

Adda, acuzată că nu suferă de Lyme. Reacția tăioasă a artistei pentru fanul care a enervat-o la maxim!

Adda, acuzată că nu suferă de Lyme. Reacția tăioasă a artistei pentru fanul care a enervat-o la maxim!
11

de Redactia Tvmania,

Un fan i-a spus Addei că nu crede că este bolnavă de Lyme. Ba chiar i-a recomandat să își facă și un alt set de analize. Ce răspuns a dat artista.

Toată lume știe despre boala de care suferă Adda, și care, din păcate, nu are leac.. Artista a avut o perioadă foarte grea în care nu a știut ce se întâmplă cu corpul ei, dar într-un final a descoperit adevăratul diagnostic și a povestit drama ei întregii lumi.

Anul acesta, partenera de viață a lui Cătălin Rizea a aflat, după ce a făcut o mulțime de analize că se confruntă, de fapt, cu boala Lyme și a început să se trateze în acest sens. În tot acest timp le-a vorbit celor care o urmăresc despre problemele sale, iar recent a zis că i-au mai rămas 74 de injecții de făcut și este mândră de ea că s-a întărit singură și le va duce până la capăt, deși are o fobie mare de ace, la fel ca mulți dintre fanii ei care au criticat-o în repetate rânduri că se plânge prea mult.

”Mai am 74 ( n.r. injecții) și îmi vine să bocesc puțin că eu am și fobie foarte mare de ace și de injecții. Sunt mândra de mine că m-am montat psihic și pot să le duc.”, a declarat Adda, pe Instagram.

De când a anunțat public că suferă de boala Lyme, a apărut și valul de reacții în ceea ce o privește pe Adda. Artista a anunțat că își va lansa prima carte scrisă de ea, iar a postarea despre acest subiect, unul dintre fani a comentat răutăcios, afirmând că el nu crede în problemele ei de sănătate. Ba mai mult, persoana respectivă a trimis-o pe vedetă să își facă analiza ascaris, ce depistează ascaridioza, mai exact o boală parazitară, comună omului și animalelor, produsă de viermele cilindric parazit Ascaris lumbricoides, cunoscut sub denumirea comună de limbric. 

adda-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Când a văzut comentariul, cântăreața a luat foc și i-a dat o replică pe măsură celui care i-a adresat aceste cuvinte, scrie wowbiz.ro.

“Nu ai Lyme, ai perioada nașpa și pui botul la multe, dar o să-ți revii singură. Renunță la lactate, zahăr și fă-ți analiza la ascaris…”, a scris fanul pe rețelele de socializare.

Care a fost răspunsul Addei

Supărată de toată situația, artista nu s-a ferit să îi răspundă persoanei care se crede medic și dă sfaturi aiurea pe internet. Aceasta spune că a obosit să ducă muncă de lămurire cu oameni care nu înțeleg și să răspundă la astfel de comentarii.

„Haha, atât pot să zic pentru că suntem în România și am obosit să mă enervez”, a fost răspunsul dat de Adda.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton