Homepage  / Vedete româneşti

Adda, anunț surprinzător despre Marius Moga. Ce decizie importantă au luat

Adda, anunț surprinzător despre Marius Moga. Ce decizie importantă au luat
8

de Roxana Mirea,

Adda și Mariu Moga nu și-au vorbit câțiva ani de zile. Cei doi s-au revăzut la târgul de carte Gaudeamus, unde a avut loc lansarea de cărții „Cele trei Adda”, scrisă de artistă. Iată ce au decis acum Adda și Marius Moga.

Adda și Marius Moga s-au împăcat

Adda și Marius Moga au decis să îngroape securea războiului, după ce, timp ce mai mulți ani de zile, nu și-au vorbit. Cei doi artiști s-au întâlnit la târgul de carte Gaudeamus, unde Marius Moga a mers s-o susțină pe Adda pentru lansarea cărții ei, „Cele trei Adda”. Acum, Adda a dezvăluit pe Instagram că ea și Marius Moga s-au împăcat.

„Acum câțiva ani am spus că n-o să mai calc în studioul lui. Nu am vorbit o perioada destul de lungă. Ne-am înțepat, având orgolii prea mari. Am greșit amândoi unul față de celălalt. Dar uite-ne 100 de ani mai târziu, când tot ce a rămas e doar muzică și recunoștință!

E fain tare când oamenii se iartă. Într-o industrie care nu iartă pe nimeni. O lume care strică și întunecă minți. Sifonează caractere transformându-le în personaje fără identitate. O anxietate dată cu sclipici și praf de zâne. O lume în care ești mâncat dacă nu muști primul. O «câinarie» pentru cel mai mare os. Mai dă-l în spanac de os. Până la urmă suntem doar copiii ăia care și-au dorit să facă muzică pentru OAMENI! Și asta ar trebui să fie tot ce contează!”, a scris Adda pe Instagram.

anuntul-surprinzator-facut-de-adda.-ce-s-a-intamplat-acum-intre-ea-si-marius-moga-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Adda, impesionată de gestul fiului ei

Alături de Adda la lansarea cărții sale, a fost și fiul ei și al lui Cătălin Rizea, Alexandru. Chiar dacă copilul nu s-a simțit bine zilele acestea, a insistat să meargă și el la lansarea cărții „Cele trei Adda”, pentru a-și susține mama.

„Trei zile de febră mare, împachetări cu prosoape reci, nopți albe și toate cele… mamele știu. Am vrut să-l las acasă azi, dar a plâns că vrea să vină și el cu mami și tati. Mi-a zis să-l îmbrac frumos și să-l las să-și ia cu el: lanternă lego, telefonul și ochelarii de soare. I-am făcut pe plac. În timp ce semnăm cărțile, hop a apărut și el cu o carte.

A zis că vrea să-i dau și lui autograf. Da să-i scriu pe carte că e de la mami, să îi dau dup-aia și un pupic pentru că a cumpărat-o și pentru că mă susține. Replică asta o știe de la tati. M-a topit… ne-am întors apoi acasă la aerosol, siropuri și toate cele. Suntem toți trei fericiți!”, a scris Adda pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton