Homepage  / Vedete româneşti

Adda, despre lupta cu boala și tratamentul pe care îl urmează. Ce mesaj emoționant a primit de la mama ei

Adda, despre lupta cu boala și tratamentul pe care îl urmează. Ce mesaj emoționant a primit de la mama ei
8

de Roxana Mirea,

Adda suferă de boala Lyme, în stadiu foarte avansat. În prezent, artista urmează un tratament și ia zilnic 26 de pastile, după cum ea a povestit pe Instagram. A trecut mai bine de o lună de când vedeta le-a vorbit fanilor ei despre drama prin care trece. Recent, Adda a dezvăluit și care este mesajul emoționant pe care l-a primit de la mama ei, după ce a aflat diagnosticul.

Adda, mesaj de la mama ei după ce a aflat că e bolnavă

Acum un an, Adda a descoperit, în urma analizelor medicale, că suferă de dermografism sau „boala zgârieturilor pe piele”, cauzată de nivelul crescut de histamină. Totuși, diagnosticul pe care medicii i l-au pus artistei în vârstă de 30 de ani este unul greșit. Aceasta a anunțat, marți, 15 februarie, care este boala cu care se confruntă, de fapt. Mai exact, Adda suferă de boala Lyme.

Ulterior, vedeta și-a anunțat fanii că se va retrage din lumina reflectoarelor până ce se va vindeca. Între timp, artista a început deja tratamentul și le-a spus fanilor ei că ia 26 de pastile zilnic. După ce vor trece patru luni de tratament medicamentos, vor urma alte 18 luni de tratament infectabil, potrivit wowbiz.ro.

Adda și-a numit boala cu care se confruntă „Gogutz” și de fiecare dată când se simte la pământ, își amintește de mesajul emoționant pe care i l-a transmis mama ei după ce a aflat diagnosticul. Femeia își îndeamnă fiica să lupte și să nu renunțe niciodată.

addaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce mesaj a primit Adda de la mama ei

„O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea. Când am fost să cânt la #weareone, m-am simțit ca un copil care a primit o jucarie nouă. Am fost cea mai fericită. Cred că s-a și văzut. Refuz să mă gândesc la Gogutz. Refuz să mă simt cuvântul ăla care începe cu b și se termină cu olnavă. Sunt vie! Și atâta timp cât am darul ăsta, o să trăiesc! Cu totul! Cu toate!

Am primit asta de la mama și de fiecare dată când am nevoie, recitesc: “Cât timp trăiești, simte-te viu! Dacă ți-e dor de ce făceai, fă-o din nou! Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp. Mergi mai departe atunci când toți se așteaptă să renunți. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca, în loc de milă, să impui respect. Când nu mai poți să alergi, ia-o la trap. Când nu poți nici asta, ia-o la pas. Cănd nu poți să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată!” Madre Teresa de Calcutta”, a scris Adda pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton