Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adda, clipe de panică în vacanța din Grecia: „A trebuit să stăm jos, să ne ținem de ceva. Și ni s-a făcut rău”

Adda, clipe de panică în vacanța din Grecia: „A trebuit să stăm jos, să ne ținem de ceva. Și ni s-a făcut rău”
7

de Redactia Tvmania

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au ales ca anul acesta, vacanța lor să fie una specială: cei doi au plecat într-o călătorie în largul apelor grecești. Deși l-au avut alături de ei pe Cătălin Scărlătescu, un obișnuit al excursiilor pe mare, artista și soțul ei au trăit clipe de panică, în timpul unei furtuni.

Adda, clipe de panică în vacanța din Grecia (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Adda a povestit că, deși s-a speriat foarte tare în timpul furtunii, a doua zi totul i s-a părut „foarte amuzant”, scrie Libertatea.ro. Artista a mai spus, într-un interviu la Antena Stars, că furtuna i-a „zgâlțâit 7 ore”, timp în care a trebuit să aibă grijă. 

„Ne-a prins o furtună pe mare cu un vânt foarte puternic de 35 de noduri frontal, însemnând undeva la 60 de kilometri pe oră și valuri mari, pentru noi a fost botezul, să zic așa. Scărlătescu dansa, se distra, nu avea nicio treabă, pentru că el a trăit chestii mai grave pe mare. Ideea este că totul era sigur.

Nu avea cum să se întâmple nimic, doar că barca făcea foarte urât. Se mișca în toate direcțiile. Nu puteam să stăm în picioare. A trebuit să stăm jos, să ne ținem de ceva. Și ni s-a făcut rău. E normal pentru că ne-am zgâlțâit 7 ore.

Pe moment m-am speriat, dar a doua zi mi s-a părut foarte amuzant totul. M-am panicat în momentul în care s-a stricat ceva din cauza vremii, ceva care arăta direcția în care trebuia să mergem. Era noapte și trebuia să virăm dreapta pentru că urmau niște stânci și o insula mica pe care trebuia să ocolim.  În timpul ăsta în care nouă ni s-a stricat dispozitivul respective, am început să primim mesaje prin stație de la ruși, cu SOS. Unii aveau probleme mai grave decât noi și era foarte ciudat, scârțâia barca.”, a spus Adda la Antena Stars.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton