Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adda, declarație emoționantă pentru Alex, fiul ei de cinci ani

Adda, declarație emoționantă pentru Alex, fiul ei de cinci ani

de Andreea Borcilă,

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai carismatice cupluri din showbiz. S-au cunoscut la mare, s-au îndrăgostit unul de celălalt în ciuda temperamentelor diferite, s-au căsătorit acum cinci ani și împreună îl au pe băiețelul lor Alex. 

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Adda a vorbit deschis despre relația cu Cătălin și despre Alex, băiețelul cuplului în vârstă de cinci ani: „suntem împreună 99% din timp. Când mai pleacă la pescuit, uneori merge fără mine. Eu spun tot ce-mi trece prin cap, el e mai diplomat, mai liniștit. M-am mai calmat și eu în ultimul an. Nu mai țin minte cum eram eu înainte să-l am pe Alex. Atât de tare mă împlinește și mă inspiră. Zici că iubesc din 100 de inimi”, a povestit artista. 

Cum au sărbătorit cinci ani de căsnicie 

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit religios în vara lui 2016, grăbind data nunții după ce artista rămăsese însărcinată. La cinci ani de la căsătorie, cei doi s-au fotografiat pe stadion, la un meci de fotbal: „cei mai romantici suntem! Așa am sărbătorit cinci ani de căsnicie”, le-a scris Adda fanilor pe social media. 

Cătălin, iubitul ei în acel moment, plănuise cum să o ceară de soție pe cântăreață, însă totul a fost dat peste cap: „eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști. Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis ‘măi, tu mi-ai luat inel’. L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis ‘oprește aici și cere-mă de soție’. A oprit mașina, pe marginea drumului unui șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam ‘da, da, da’, eu nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, a explicat Adda. 

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, la mare, când găștile lor de prieteni s-au întâlnit și au petrecut pe plajă toată noaptea, după un concert de-al artistei: „a doua zi, după întâmplarea asta, ceva s-a schimbat în sufletele noastre și am început să vorbim”, și-a amintit cântăreața. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton