Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adda, declarații inedite după ce a slăbit foarte mult. „O să fiu din nou subiect de bârfă”

Adda, declarații inedite după ce a slăbit foarte mult. „O să fiu din nou subiect de bârfă”
7

de Redactia Tvmania,

Adda a trecut printr-o transformare radicală în ultimii doi ani. Din cauza problemelor de sănătate, cântăreața a slăbit mult. Astăzi, Adda se declară mulțumită de felul în care arată.

În prezent, Adda face un tratament pentru boala Lyme, cu care medicii au diagnosticat-o recent.

Artista de 30 de ani a trecut printr-o schimbare fizică uimitoare, care este foarte ușor de observat. Adda a dat jos mai multe kilograme, iar acum se laudă cu silueta ei pe rețelele de socializare. Până de curând, însă, lucrurile nu au fost așa de ușoare.

„Sincer! Când ai vrut să slăbești, de ce ai făcut-o? 1. Ca să nu te mai simți rușinat/ă? 2. Pentru sănătate.

Recunosc că am fost și eu din categoria 1 de foarte multe ori. Și încă mă gândesc (cu frică), că dacă vreodată mă voi îngrășa, o să fiu, din nou subiect de bârfă. Pentru că asta ne face societatea.

Înseamnă alegeri sănătoase trup și suflet pe care, din păcate, ajungi să le iei conștient, doar după ce te-ai trădat și ai văzut că nu aia e calea spre fericire. Nu mai căuta validarea în ceilalți. Cunoașteți valoarea! Nu le mai da lor puterea! Că e în mâinile tale!”, a declarat Adda pe rețelele de socializare”, a scris Adda pe rețelele de socializare, citată de libertatea.ro.

adda-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Adda, umilită în ultimul hal de un coleg de breaslă. „M-a durut carnea pe mine de nedreptate”

Adda a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a povestit că un coleg de breaslă a umilit-o în ultimul hal. Artista a spus că se aflau la filmări și că în jurul lor erau mai mulți oameni, însă nu s-a băgat nimeni pentru a-i lua apărarea.

Totul s-a întâmplat după ce artista se întorsese de la „Asia Express”, acolo unde a participat alături de soțul ei, Cătălin Rizea. Adda a spus că mai multă lume din industria muzicală s-a îndepărtat de ea după „Asia Express” din cauza reacțiilor la nervi pe care le-a avut în acel show.

Umilința a fost când un bărbat din această industrie, nu vreau să îi dau numele sub nicio formă, m-a umilit foarte rău. A fost o umilință verbală, aproape și fizică și problema a fost că totul s-a întâmplat de față cu foarte multă lume din industrie care nu s-a băgat. M-a făcut în toate felurile. Mi-a spus că eu nu sunt un artist, că eu nu știu să cânt, că eu nu am voce, că ar trebui să îi pup mâinile și picioarele că stau doar lângă el, că eu sunt luată de pe stradă, că eu nu sunt femeie, că eu sunt bărbat, că m-am dus la Aisa Express, eu nu sunt femeie”, a povestit Adda.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton