Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adda, despre influencerii din social media: „Mi-e frică de ce va urma pentru că am și eu un copil”

Adda, despre influencerii din social media: „Mi-e frică de ce va urma pentru că am și eu un copil”

de Andreea Borcilă,

Cântăreața Adda le atrage atenția fanelor că ceea ce văd în social media nu este neapărat real, mai ales că cele mai multe dintre fotografii sunt prelucrate în totalitate. Pentru artistă, influencerii de calitate sunt doar câțiva pe platformele sociale. 

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Adda a vorbit deschis despre vedetele care se promovează pe diferite rețele sociale. Artista, deși a avut momente în care nu a spus ce gândește pentru a nu-i supăra sau deranja pe ceilalți, le atrage atenția fanelor că nu tot ceea ce văd în social media este neapărat adevărat: „e important să ne promovăm, să ajungem la oameni, avem nevoie de asta, dar e prea mult. Suntem prea editate toate că și eu mă editez, dar nu-mi schimb fața total. Cred că trebuie să fii foarte nemulțumit de tine, ca să te editezi în halul ăla obsesiv”, a povestit cântăreața.  

Pentru artistă, există totuși câțiva influenceri de calitate pe platformele sociale. Chiar și așa, cântăreața își dorește să-l ajute și să-l îndrume pe Alex, fiul ei de cinci ani, să-și dea singur seama ce vrea să facă în viață: toată lumea vrea să fie vedetă acum, dacă te duci în licee sau în școli și îi întrebi pe copii ce-și doresc să devină, răspund că influenceri, vedete. Mi se pare că cei mici sunt bulversați și mi-e frică de ce va urma pentru că am și eu un copil. Trec anii foarte repede și vreau să-l ajut, să-l îndrum, nu să-i impun ceva, i-a răspuns Adda lui Damian Drăghici. 

În pandemia de COVID-19, Adda recunoaște că s-a liniștit, după ce a ales să aibă un stil de viață echilibrat: asta cu depresia, cred că sunt o persoană norocoasă. Îmi dau seama de asta înainte să intru (n.r. depresie) și închid ușa, nici măcar nu vreau să ating clanța. Am și zile proaste, dar nu cred că pot să o numesc ‘depresie’. Cu copilul meu știu să mă bucur, știu să fiu și eu copil, trăiesc la maximum tot și dacă desenează un triunghi, mă emoționez și mi se pare că este o realizare extraordinară. (…) Și dacă spăl o farfurie, să mă bucur de asta, fără să mă mai gândesc la altceva, a mai continuat ea la podcast.   

Acum un an, Adda a ajuns de urgență la spital și, în urma analizelor medicale, a descoperit că suferă de o boală de piele. În urma unor analize genetice, cântăreața a aflat că îi lipsesc câteva enzime, responsabile cu descompunerea histaminei produsă de propriul ei corp. Histamina este, la rândul ei, produsă de anumite celule ale organismului ca răspuns în fața inflamațiilor și alergiilor.

Artista le-a arătat fanilor o fotografie în care pielea ei era plină cu cicatrici, mărturisindu-le că suferă de dermografism sau „boala zgârieturilor pe piele”, cauzată de nivelul crescut de histamină: acum, mă ajută foarte mult dieta, mănânc alimente cu zero histamină, beau apă suficient. Practic, este o dietă antiinflamatorie, bună și pentru oamenii care nu au nicio problemă de sănătate”, a explicat Adda. 

Cântăreața a cerut totodată și ajutorul specialiștilor, pentru a-și reveni atât fizic, cât și psihic:  lucrez cu doctori specializați în medicină cuantică și psihoterapie. Țin o dietă strictă și iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup și suflet! Ps: Vă recomand cartea ‘Codul vindecarii’, a fost mesajul artistei de pe contul personal de Instagram. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton