Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Adda într-un costum de baie minuscul după ce a slăbit. Reacția fanilor

Cum arată Adda într-un costum de baie minuscul după ce a slăbit. Reacția fanilor
9

de Roxana Mirea,

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar fanii ei o admiră și pentru naturalețea și optimismul ei. Cu toate că se confruntă cu probleme de sănătate, cântăreața se bucură din plin de viață, dovedind că este o luptătoare. Ei bine, de ceva timp, Adda ține și un regim alimentar strict pentru a-și ajuta corpul să lupte cu boala Lyme. Drept urmare, ea a pierdut și un număr considerabil de kilograme, având acum o siluetă de invidiat. Iată cum arată Adda în costum de baie.

Cum arată Adda în costum de baie

Adda a publicat două fotografii pe Instagram cu ea în costum de baie minuscul, din două piese. Artista are o siluetă de invidiat, iar optimismul pe care îl emană cu fiecare zâmbet o pune și mai mult în valoare. Datorită alimentației sănătoase pe care o are, artista a slăbit un număr considerabil de kilograme, lucru de care este tare mândră.

Arăți superb”, „Așa perfecțiune?”, „Arăți super! Felicitări”, „Ce sexy esti!!!” sau „Ești foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților după ce Adda a publicat imaginile cu ea în costum de baie.

Cum arată Adda într-un costum de baie minuscul după ce a slăbitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În prezent, Adda se bucură de o vacanță frumoasă și liniștită alături de familia ei la mare, potrivit imaginilor recente pe care le-a publicat pe rețelele sociale.

Adda suferă de boala Lyme

Artista radiază, în ciuda faptului că luptă să învingă definitiv boala Lyme, cu care a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni. Ea îi ține la curent pe urmăritorii ei cu stadiul în care se află, oferind detalii despre tratament.

„Traiesc o perioada interesanta. Nu mai stiu cine e fata de dinainte de Octombrie 2020. Dar cea de acum imi place mai mult. Am trecut de prima faza a tratamentului si azi am primit o veste buna. FUNCTIONEAZAAAAA! Simptomele s-au redus 70%. Borelia si Bartonella nu mai sunt detectabile in sange. Sunt inca in celule, dar urmeaza 18 luni de injectii si vor disparea si de acolo. (…)

Multumesc familiei pentru grija, iubire, rasfat. Multumesc prietenilor care au ramas dezinteresat pentru omul Ada, atunci cand Adda a cazut in hau si nu se mai ridica. Multumesc, Doamne Doamne ca m-ai cautat si m-ai gasit, cand eu am uitat sa vorbesc cu Tine. Alexutu meu si Catalin… voi sunteti PUTEREA MEA! Fara voi nu ar mai fi nimic!

Urmeaza 18 luni de injectii, 80 la numar”, a scris Adda în urmă cu câteva zile pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton