Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adda, în luptă continuă cu boala Lyme. „Abia mă pot mișca din cauza durerilor”

Adda, în luptă continuă cu boala Lyme. „Abia mă pot mișca din cauza durerilor”
6

de Redactia Tvmania

De când a fost diagnosticată cu boala Lyme, Adda a împărtășit celor care o urmăresc în mediul online suferințele cu care se confruntă. De această dată, mărturisirile artistei sunt extrem de dureroase.

Adda a discutat deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cântăreața a primit diagnosticul de boală Lyme acum un an, după ce inițial i s-a comunicat că are o altă afecțiune și a fost tratată în mod greșit.

Pentru a ajunge la un diagnostic corect, cântăreața a parcurs numeroase investigații și a consultat mai mulți specialiști medicali. În prezent, vedeta urmează un tratament și menține o comunicare constantă cu fanii ei cu privire la evoluția stării ei de sănătate.

Adda, în luptă continuă cu boala Lyme

De când a aflat că suferă de boala Lyme, Adda a împărtășit în mediul online etapele pe care le parcurge în această suferință.

Artista a acționat în acest mod pentru a oferi informații publicului cu privire la riscuri și la aspectele la care ar trebui să fie atenți. De această dată însă, mărturisirile sale sunt extrem de dureroase:

„Ai zile, luni bune, ani buni și apoi poate reveni oricând. Tot timpul stai pe nisipuri mișcătoare și trebuie să înveți să trăiești fără frică. (…) Să te bucuri de viață, în timp ce știi că există probabilitatea să pici oricând. Sunt cazuri de oameni care stăteau liniștiți la masă și brusc au paralizat de la gât în jos. Eu am luat cinci luni peste 30 de pastile pe zi.(…) Am 59 de injecții făcute, mai am 21. Uneori simt că nu mai pot pentru că sunt foarte dureroase. Dar merg înainte sperând că omoară toate spirochetele de Borrelia. Am 31 de ani și am artrită Lyme. Uneori, abia mă pot mișca din cauza durerilor. Mi se blochează mușchii. Uneori am 0 rezistență la efort, dar merg înainte pentru că mă simt mult mai bine și sper, dacă e să rămân cu sechele, să fie cât mai puțin”, a mărturisit Adda pe social media.

Adda nu își pierde speranța în lupta cu boala

Cu toate acestea, artista rămâne plină de optimism și are încredere că tratamentul va aduce rezultatele dorite. Aceasta are în plan să efectueze încă două teste anul viitor și își pune mari speranțe în această direcție.

„Sper în martie 2024 când mă voi testa din nou, să primesc cea mai bună veste și sper ca în octombrie 2024, când mă voi testa iar, să fie veștile tot bune. Fără simptome sau măcar simptome cât mai puține, să pot trăi cu mai puțină frică. Poate chiar să alerg și să fac sport. Și mai sper să nu mai treacă nimeni prin iadul ăsta. Să deschidă medicii ochii, să existe testări și protocoale de tratament. Sper multe pentru mine, dar și pentru cei ca mine. Cu Dumnezeu înainte”, a mai spus artista pe contul său de Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton