Homepage  / Vedete româneşti

Adda, schimbare de look în prag de sărbători. Fanii au reacționat imediat: „De ce?”

Adda, schimbare de look în prag de sărbători. Fanii au reacționat imediat: „De ce?”
8

de Roxana Mirea,

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste de noi. Aceasta este foarte activă și pe rețelele sociale și îi ține la curent pe urmăritorii ei cu activitățile zilnice. Ei bine, Adda i-a luat prin surprindere pe internauți cu schimbarea ei de look. Artista a publicat două fotografii în care apare cu părul scurt, după vizita de la salonul de înfrumusețare.

Adda, schimbare de look

Adda și-a schimbat look-ul, luându-i prin surprindere pe urmăritorii ei de pe Instagram. Vedeta s-a tuns, iar acum are părul aproape până la umeri. În plus, din imaginile publicate pe rețelele sociale, pare că artista s-a și vopsit, reîmprospătându-și nuanța părului.

M-am tuns. Bine. Pa„, a scris Adda, în dreptul celor două imagini publicate pe Instagram.

Fanii au complimentat-o pentru schimbarea de look, dar cineva a vrut să știe de ce a ales artista să se tundă.

De ce te-ai tuns iar?”, a întrebat cineva, iar Adda nu a stat foarte mult pe gânduri și i-a răspuns.

Ca să fie sănătos și ușor ❤️”, a fost răspunsul Addei.

adda 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Adda, despre editarea pozelor

La un moment dat, Adda a fost invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit deschis despre vedetele care se promovează pe diferite rețele sociale. Artista, deși a avut momente în care nu a spus ce gândește pentru a nu-i supăra sau deranja pe ceilalți, le atrage atenția fanelor că nu tot ceea ce văd în social media este neapărat adevărat:

„E important să ne promovăm, să ajungem la oameni, avem nevoie de asta, dar e prea mult. Suntem prea editate toate că și eu mă editez, dar nu-mi schimb fața total. Cred că trebuie să fii foarte nemulțumit de tine, ca să te editezi în halul ăla obsesiv. Toată lumea vrea să fie vedetă acum, dacă te duci în licee sau în școli și îi întrebi pe copii ce-și doresc să devină, răspund că influenceri, vedete. Mi se pare că cei mici sunt bulversați și mi-e frică de ce va urma pentru că am și eu un copil. Trec anii foarte repede și vreau să-l ajut, să-l îndrum, nu să-i impun ceva”, a povestit cântăreața. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton