Homepage  / Vedete româneşti

Adda, umilită în ultimul hal de un coleg de breaslă. „M-a durut carnea pe mine de nedreptate”

Adda, umilită în ultimul hal de un coleg de breaslă. „M-a durut carnea pe mine de nedreptate”
10

de Roxana Mirea,

Adda a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a povestit că un coleg de breaslă a umilit-o în ultimul hal. Artista a spus că se aflau la filmări și că în jurul lor erau mai mulți oameni, însă nu s-a băgat nimeni pentru a-i lua apărarea.

Adda, umilită de un coleg de breaslă

Adda a fost invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, unde a povestit că a fost umilită de un coleg de breaslă. Totul s-a întâmplat după ce artista se întorsese de la „Asia Express”, acolo unde a participat alături de soțul ei, Cătălin Rizea. Adda a spus că mai multă lume din industria muzicală s-a îndepărtat de ea după „Asia Express” din cauza reacțiilor la nervi pe care le-a avut în acel show.

Umilința a fost când un bărbat din această industrie, nu vreau să îi dau numele sub nicio formă, m-a umilit foarte rău. A fost o umilință verbală, aproape și fizică și problema a fost că totul s-a întâmplat de față cu foarte multă lume din industrie care nu s-a băgat. M-a făcut în toate felurile. Mi-a spus că eu nu sunt un artist, că eu nu știu să cânt, că eu nu am voce, că ar trebui să îi pup mâinile și picioarele că stau doar lângă el, că eu sunt luată de pe stradă, că eu nu sunt femeie, că eu sunt bărbat, că m-am dus la Aisa Express, eu nu sunt femeie”, a povestit Adda.  

Adda-despre-lupta-cu-boala-Lyme-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„M-a durut carnea pe mine de nedreptate”

Adda a povestit că niciunul dintre colegii ei nu s-a băgat și l-a lăsat pe acel bărbat să o jignească.

„Nu s-a băgat nimeni. Se uitau la spectacol și după aia a fost ceva de genul: „s-a enervat și el. Se mai întâmplă”.  Ce? Adică abuzul ăsta emoțional, verbal e normal? A venit o femeie să nu zică treaba asta: „Se mai întâmplă”. Adică tu ca femeie accepți asta? Ți se pare normal?

Atunci eu am înghețat puțin, dar am avut cuvintele la mine pentru că eu nu mă arăt. În momentul ăla, îmi crește adrenalina și sunt foarte pe situație, apoi după cinci minute, fug și plâng în baie”, a spus artista.

„M-a durut carnea pe mine de nedreptate. M-a durut sufletul rău de tot pentru că nu puteam să concep cum să se întâmple așa ceva și într-adevăr se spune că de fapt… Nu știu cum să spun ca să nu mă exprimi greșit. Când un om îți spune ceva, e despre el, dar dacă tu reacționezi într-un anumit fel, este despre tine. Deci cumva mi-am dat seama că eu am greșit pentru că am pus la suflet și apoi am stat și m-am întrebat de ce am pus la suflet. Pentru că eu nu mi-am vindecat rana umilinței”, a mai povestit Adda.

Artista a spus că acel bărbat i-a cerut scuze și că l-a iertat.

Și-a cerut scuze și am apreciat. Am putut să îl iert pentru că mă gândesc că el m-a jignit atât de tare pentru că are și el o rană în suflet”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton