Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adela Noriega ar putea reveni la telenovele. Ce proiect pregătește Televisa

Adela Noriega ar putea reveni la telenovele. Ce proiect pregătește Televisa

de Redactia Tvmania

Producătoarea de telenovele Carla Estrada speră să o convingă pe Adela Noriega să accepte rolul protagonic în următorul său proiect, remake-ul telenovelei „El privilegio de amar”/ „Dreptul la iubire”. 

 

Revenirea Adelei Noriega pe micile ecrane este foarte așteptată de fanii săi,misiunea de convingere a producătoarei fiind deloc ușoară,  având în vedere că actrița s-a îndepărtat definitiv de mediul public încă din anul 2008. 

 

Telenovela originală a cărei remake se pregătește i-a avut ca protagoniști în anul 1998 pe Adela și pe Rene Stricler, iar Carla Estrada încearcă potrivit celor de la peopleenespanol.com să o convingă pe actriță să accepte participarea în acest nou proiect. Remake-ul va avea 25 de episoade și în prezent se lucrează la scenariu. Carla Estrada a asigurat presa din Mexic că a ținut te-a lungul timpului legătura cu Adela și că în momentul de față „nu se află în Mexic”. 

Îndoiala revenirii Adelei în Televisa este în mintea tuturor. Rămâne de văzut dacă Carla Estrada va fi cea care o va convinge pe Adela Noriega să revină pe micile ecrane în cadrul unei noi producții. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton