Homepage  / Vedete

Adela Noriega refuză proiect după proiect

Adela Noriega refuză proiect după proiect

de Redactia Tvmania

Adela Noriega (46 de ani) îşi pregăteşte, de ceva vreme, întoarcerea la telenovele, însă chiar dacă participă la castinguri, actriţa nu este mulţumită de ofertele pe care le primeşte.

adela n

 

După ce, în mai, a refuzat rolul principal în telenovela „Amor en custodia” a producătorului Nicandro Diaz pe motiv că avea alte obligaţii profesionale, acum ea a spus din nou „nu” unui nou serial, „Sueño de Amor”, regizat de Juan Osorio, anunţă tvynovelas.com/mx.

 

Ea a dat mai multe probe şi chiar dacă părea entuziasmată de colaborare, în cele din urmă, s-a răzgândit. În aceste condiţii, Juan se va reorienta spre altă actriţă care să înterpreteze rolul principal, următoarea pe lista sa fiind Silvia Navarro.

 

Ultima oară când Adela a jucat într-o telenovelă a fost în 2008, în „Focul iubirii”, alături de Eduardo Yáñez. După acest serial, Adela a renunţat la actorie şi s-a retras din viaţa publică. Ultima ştire legată de viaţa ei privată a apărut anul acesta, în primăvară. Conform mai multor tabloide mexicane, în ultimii ani, actriţa s-a dedicat fiului ei, care ar avea acum şase ani .

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton