Homepage  / Articole

Adela Popescu, 10 cu felicitări la licență

Adela Popescu, 10 cu felicitări la licență

de Redactia Tvmania

Adela Popescu, interpreta lui Carmen din telenovela „Iubire și onoare” (care se termină pe 24 iunie, de la ora 20.30, la Acasă), se poate lăuda cu diploma ei de absolvent a UNATC. După multe ore de studiu și repetiții, Adela a luat nota 10 la licență.

Actriță cu acte în regulă, după ce a terminat Facultatea de Teatru, Specializarea Artele spectacolului, Adela Popescu spune că satisfacția este pe măsura muncii depuse.

„Am terminat filmările la “Iubire și onoare” cu nici o lună înainte de licență, am avut enorm de învățat, a trebuit să recuperez și cursurile la care nu am fost prezentă în timpul anului și trebuia să prind din urmă colegii care au ajuns zi de zi la școală”, povestește Adela.

Actrița își amintește că a stat zile întregi la bibliotecă sau într-una din camerele de cămin alături de colegii și colegele alături de care trebuia să joace în piesa pentru examenul de licență. „Era un cumul de informații și învățam unii de la alții. Mi-a plăcut la nebunie perioada, dincolo de stres, faptul că m-am întors printre colegi m-a făcut foarte fericită”, a spus Adela.

„Mama mi-a zis că este mândră de mine”

 

Atât părinții, cât și iubitul ei, Radu Vâlcan au fost mândri de reușita tinerei actrițe. Iar după emoțiile examenului, prin care a trecut întreaga familie Popescu, au urmat felicitările.

„Mama era foarte speriată pentru că a știut că intru în examen la ora 2 și se făcuse ora 6 și nu primise nicio veste. Și-a imaginat că se întâmplă asta pentru că mi-e rușine să îi dau o veste mai proastă. S-a liniștit când a auzit că am luat nota 10 și mi-a zis că este foarte mândră de mine. Iar tata…el incheia fiecare convorbire telefonică cu Ai grijă cu școala. Acum e tare bucuros”.

După examene, urmează vacanța

După emoțiile examenelor de final de facultate, Adela spune că vrea să plece alături de iubitul ei în vacanță în afara țării. „Ne-am dori sa ajungem în Italia pe Coasta Amalfa sau în Grecia”, a adăugat Adela Popescu.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton