Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adela Popescu a dezvăluit că ceva îi lipsește. Prin ce trece vedeta Pro TV. „Mă arde dorul”

Adela Popescu a dezvăluit că ceva îi lipsește. Prin ce trece vedeta Pro TV. „Mă arde dorul”
21

de Redactia Tvmania

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Vedeta de la „Vorbește lumea” trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Vâlcan, cu care s-a căsătorit în urmă cu 7 ani. Cei doi au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Recent, Adela a mărturisit că, în ultima vreme, a simțit că ceva îi lipsește.

Zilele trecute, prin intermediul unui Insta Story, Adela Popescu a mărturisit că și-ar dori să plece în vacanță. Soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit că o „arde dorul de Roma”. Prezentatoarea a explicat că orașul italian este în top 3 „cele mai iubite și cele mai frumoase” destinații, din punctul ei de vedere.

Adela Popescu a dezvăluit că ceva îi lipsește. Prin ce trece vedeta Pro TV. „Mă arde dorul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

„Ce faceți voi? N-am mai vorbit demult. Astăzi a venit Radu și m-a luat cu mașina de la emisiune și ne-am dus împreună la un restaurant italienesc, preferatul nostru din București. Pentru că ni s-a făcut un dor incredibil de tare de Roma.

Nu știu dacă știți, dar Roma este top 3 cele mai iubite și cele mai frumoase orașe din punctul nostru de vedere. Am și petrecut niște momente speciale acolo. Și v-am povestit de ultima pățanie, atunci când decolam spre Roma. În fine… Am avut o situație și a trebuit să ne întoarcem. Dar pur și simplu simt că mă arde dorul de Roma. Nu știu cum să explic chestia asta. Vi s-a întâmplat?”, a spus Adela Popescu într-un Insta Story.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au anulat vacanța la Roma

Anul trecut, în octombrie, Adela Popescu a împlinit 35 de ani. Atunci, Radu Vâlcan i-a promis că o duce la Roma. Cu toate acestea, o întâmplare petrecută în avion a speriat-o atât de tare pe vedeta de la „Vorbește lumea” încât a renunțat la cadoul de ziua ei și a plecat direct spre casă.

„Mă duce, mă, la Roma de ziua mea! Că altfel jar mâncă”, a anunțat Adela pe Facebook, în cursul zilei de vineri, 8 octombrie. După acest mesaj postat online, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru vedeta Pro TV și soțul ei.

Adela Popescu a revenit cu detalii despre revenirea în sânul familiei, în București. Prezentatoarea „Vorbește lumea” a hotărât să renunțe pe ultima sută de metri la vacanța primită în dar de la Radu Vâlcan. Vedeta a pus totul pe seama unei neliniști, după un incident petrecut în avion.

„Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion.

Adela Popescu a dezvăluit că ceva îi lipsește. Prin ce trece vedeta Pro TV. „Mă arde dorul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 21

Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă. Probabil am făcut un atac de panică și toate îmi păreau «semne».

Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea. În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță. Acum, întrebarea mea e, voi ce ați fi făcut? V-ați fi continuat zborul sau ați fi coborât?”, a scris atunci Adela pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton