Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adela Popescu a revenit în platoul „Vorbește lumea”. Ce surprize au așteptat-o

Adela Popescu a revenit în platoul „Vorbește lumea”. Ce surprize au așteptat-o

de Andra Stana,

Adela Popescu s-a vindecat de noul coronavirus și s-a întors, miercuri, 22 septembrie în platoul „Vorbește lumea”. Aici o așteptau mai multe surprize, printre care se numără și prezența lui Horia Brenciu.

„După o perioadă în care a stat acasă, vine de trei ori femeie, Adela Popescu!”, este prezentarea făcută de Horia Brenciu, care a introdus-o pe Adela.

Vedeta a primit și un tort, de care s-a bucurat, „ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă”.  La un moment dat însă, Horia Brenciu a murdărit-o pe Adela cu tort, iar aceasta a dispărut din nou ca să își refacă machiajul, scrie protv.ro.

Adela Popescu și Shurubel, diagnosticați cu Covid-19

Diagnosticați cu Covid-19, Adela Popescu și Shurubel au rămas acasă și au așteptat să fie sută la sută bine și să aibă testul negativ pentru a se întoarce în platoul „Vorbește lumea.”

Adela a mărturisit că s-a confruntat cu probleme și mai complicate. În ciuda eforturilor de a nu transmite virusul și celorlalți membri ai familiei, soțul ei, Radu Vâlcan, și fiul lor cel mic, Adrian, în vârstă de doar două luni, au luat virusul de la ea. Ceilalți doi copii au fost mai norocoși pentru că sunt la bunici și nu au luat contact cu ei.

Vedeta Pro TV a precizat în direct în emisiunea „Vorbește lumea” că starea de sănătate a ei, a soțului și a fiului este bună.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton