Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu a revenit la cariera muzicală! Cine este artistul alături de care a lansat o nouă melodie

Adela Popescu a revenit la cariera muzicală! Cine este artistul alături de care a lansat o nouă melodie
5

de Roxana Mirea,

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Ea a jucat în numeroase producții românești, a lansat mai multe piese muzicale de-a lungul vremii, iar apoi a devenit prezentatoare TV, telespectatorii putând s-o vadă la „Vorbește lumea” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV. Ei bine, după ani de zile, Adela Popescu a revenit la cariera muzicală.

Adela Popescu a revenit la cariera muzicală

Adela Popescu și-a surprins într-un mod foarte plăcut fanii, revenind la cariera ei muzicală. Vedeta a lasansat melodia „Fără tine”, alături de Keo. Cei doi au cântat mai întâi în avanpremieră la Radio ZU piesa, urmând ca aceasta va fi lansată pe YouTube.

Adela Popescu și Keo au vorbit despre colaborarea lor. Cântărețul a spus că nu se putea gândi la o altă personalitate mai potrivită alături de care să cânte piesa „Fără tine”.

adela-popescu-a-revenit-la-cariera-muzicala-cine-este-artistul-alaturi-de-care-a-lansat-o-noua-melodie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Mă bucur că sunt aici, alături de voi, și, mai ales, alături de Adela. Cu o piesă nouă, pe care am comis-o împreună. Piesa a fost concepută astfel încât să fie un duet. Și nu puteam să mă gândesc la o voce și la o personalitate mai potrivită pentru această piesă decât Adela. De mult, cred că de vreo 15 ani, am zis să facem ceva. E greu, da, suntem doar vecini la două străzi”, a spus Keo, în direct la Radio Zu, potrivit libertatea.ro.

Știi ce mi-am dorit? Să fac o romanță modernă! Mi se pare că vibe-ul ăsta al romanțelor vechi reeditat într-un feeling nou mi se pare o combinație interesantă”, a mai spus el.

Adela Popescu a accesptat imediat colaborarea. „Piesa a fost gata cu totul, doar cu vocea lui”, a declarat ea. Găsiți melodia cântată de Keo și Adela Popescu pe Facebook-ul Radio Zu.

Sursa foto: Facebook Radio Zu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton