Homepage  / Articole

Adela Popescu: „Am intrat într-o lume nouă”

Adela Popescu: „Am intrat într-o lume nouă”

de Redactia Tvmania

„Pariu cu viața” a început să prindă contur. După ce postul Pro TV a anunțat că va realiza primul serial muzical din România, astăzi a fost prima zi de filmare. Adela Popescu a declarat că de abia așteaptă să-și bea cafeaua cu iubitul ei Radu, pe malul lacului Buftea, dimineața, înainte de filmări.

Dimineața agitată din Buftea a început la ora opt și toată lumea era deja emoționată și aștepta cu nerăbdare ca regizorul să strige “Acțiune!”.

Adela Popescu a mărturisit că a început filmările pe o melodie numai bună- „We will rock you” a formației Queen. Ea a intrat, de astăzi, în pielea Ralucăi, o tânără profesoară de muzică non-conformistă.

„Cu această melodie mi-am început dimineața alături de elevii liceului din <<Pariu cu viața>> și a fost WOW!!!”.

Iubitul Adelei a avut de filmat primele scene amuzante, despre care vom afla în această seară la Știrile Pro TV și la Poveștiri de noapte la Acasă.

Adela și Radu așteaptă să-și reia vechile obiceiuri

„Mă bucur că în fiecare dimineață, împreună cu Radu, ne vom bea din nou cafeaua în Buftea, pe malul lacului. Și că, alături de colegi, vom merge în pauza de masă și vom povesti”, adaugă Adela.

Actrița principală a avut emoții

Alina Eremia, protagonista serialului, a avut o noapte agitată înaintea primei zile de filmare. „Am avut parte de un somn destul de agitat (…) Evident am avut emoții mari, deși repetam demult. Azi am avut primul contact cu camerele de filmat într-o altă ipostază decât cea familiară mie, aceea de a cânta. M-am trezit la 6 dimineața, foarte entuziasmată”, marturisește tânăra care îi va da viață Ioanei, o adolescentă talentată, care trăiește fiorii primei iubiri.

Mai multe detalii despre prima zi de filmare, vom afla diseară la Știrile ProTV de la ora 1, dar și la ora 22 în cadrul emisiunii “Poveștiri de noapte”, la Acasă.

[imagebrowser id=218]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton