Homepage  / Televiziune

Adela Popescu are un nou coleg la „Vorbește lumea”: George Papagheorghe, în locul lui Cove

Adela Popescu are un nou coleg la „Vorbește lumea”: George Papagheorghe, în locul lui Cove

de Redactia Tvmania

Începând de astăzi, Adela Popescu prezintă emisiunea „Vorbește lumea” alături de George Papagheorghe, se arată într-un comunicat Pro TV remis redacției noastre.

Vă reamintim că atât timp cât Cove îi dă o mână de ajutor lui Cupidon (Cove se ocupă de filmările pentru noua emisiune „Mă însoară mama!”  pe care o va prezenta în curând la PRO TV), încercând să găsească fetele potrivite pentru băieții gata de însurătoare, Adela are parte de coprezentatori alături de care le transmite telespectatorilor cele mai noi informații din lumea mondenă. Până acum, Adela a prezentat emisiunea alături de Andrei Duban, precum și Octavian Strunilă și Paul Ipate

George Papagheorghe a acceptat provocarea „Vorbește lumea” și este alături de Adela pentru a aduce bună-dispoziția în casele telespectatorilor.

„Sunt emotionat, dar foarte fericit. Începem anul surprinzător de bine cu o nouă provocare. Mă voi bucura de fiecare clipă alături de Adela și de telespectatorii „Vorbește lumea” și, bineînțeles, că o să învăț tot ce pot din această experiență.”, a declarat George.

În fiecare dimineață, după Știrile PRO TV, telespectatorii sunt invitați să descopere ultimele noutăți din lumea mondenă, dar și sfaturi utile în materie de sănătate și lifestyle.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton