Homepage  / Televiziune

Adela Popescu, despre întoarcerea la „Vorbește lumea”: „Mă trezeam noaptea cu un gol în stomac!”

Adela Popescu, despre întoarcerea la „Vorbește lumea”: „Mă trezeam noaptea cu un gol în stomac!”

de Ioana Maria,

Adela Popescu s-a întors în platoul emisiunii ”Vorbește lumea” de la Pro TV la nici două luni de când a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta a povestit acum cât de greu i-a fost să-și lase acasă băiețeii și prin ce momente de panică a trecut.

„Înainte să încep emisiunea mă trezeam noaptea cu un gol în stomac… Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine pur și simplu din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor… Mi-au fost necesare trei zile. Astăzi am râs iar de mine, am avut curajul să mă arăt vulnerabilă și plină de defecte. Semn că gata, m-am relaxat”, a scris Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

Din păcate, colegul ei de platou, Cove, nu va mai fi alături de ea la ”Vorbește lumea”, deoarece a plecat din Pro TV și s-a întors la Prima TV, unde va prezenta, împreună cu Diana Bart, emisiunea ”Flash Monden”.

Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden. Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă.

Cove, despre plecarea la prima TV

Adela Popescu, despre plecarea lui Cove de la „Vorbește lumea”.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”, a spus Adela despre plecarea lui Gabriel Coveșeanu (Cove).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton