Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, despre relația pe care o construiește cu copiii ei. „Nu am siguranța că ce fac e bine”

Adela Popescu, despre relația pe care o construiește cu copiii ei. „Nu am siguranța că ce fac e bine”
9

de Roxana Mirea,

Adela Popescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Radu Vâlcan, iar din iubirea celor doi au venit pe lume trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. Recent, vedeta a vorbit despre relația care se naște între ea și copiii ei.

Adela Popescu, despre relația cu copiii ei

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinții a trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. Recent, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV a spus că nu știe sigur ce relație se naște între ea și copiii ei. Totuși, vedeta știe clar că între băieții ei se construiește o relație frățească minunată.

„Despre relația pe care o construiesc cu copiii mei, nu știu ce să spun. Nu pot să fac previziuni. Nu am siguranța că ce fac e bine, asta pentru că e prima dată când experimentez această poziționare.

Dar de ce sunt sigură sută la sută este relația minunată ce se construiește între ei, frații. Recunosc complicitatea din priviri, dragostea, solidaritatea, intimitatea, hârjoneala. Le-am avut și eu cu frații mei și văd ce prietenie și dragoste ne leagă acum”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

adela-popescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum și-au petrecut weekendul Adela Popescu și Radu Vâlcan

De asemenea, Adela Popescu a povestit despre weekend-ul relaxant pe care l-a petrecut alături de Radu Vâlcan și de copiii lor.

Acesta a fost weekendul în care am putut, eu și Radu, să stăm la masă să povestim, timp în care copiii, fie s-au jucat frumos lângă noi, fie au desenat. În care ne-am plimbat cu bicicletele toți prin pădure în timp ce picura. În care ne-am trezit dimineața în pat claie peste grămadă. În care am văzut căprioare și cerbi și am alergat ca în filme pe un câmp infinit cultivat cu grâu.

Dacă vă spun și că am băut un pahar de vin seara la șemineul din exterior și copiii au făcut baie în ciubăr în liniștea pădurii, cred că o să leșinați de invidie. 🙂

Acum, serios, într-un fel sau altul, am trăit, zilele astea, toate clișeele posibile. Da, acelea care îi conving pe tineri să își întemeieze o familie, sperând să guste și ei puțin din cupa fericirii promise.

Daca mă urmăriți de ceva timp, știți deja că de-a lungul timpului v-am cam descurajat.

V-am spus că, practic, e frumos, dar nici ușor. 🙂

Până azi, când da, recunosc că a venit acea perioada a vieții de părinte când pot să spun că da, hey, clișeele “e și ele oameni”. Există”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton