Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, despre revenirea la „Vorbește lumea”. Anunțul surprinzător făcut de vedeta TV

Adela Popescu, despre revenirea la „Vorbește lumea”. Anunțul surprinzător făcut de vedeta TV

de Roxana Mirea,

Adela Popescu a prezentat emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, înainte de a pleca în Republica Dominicană pentru filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta TV s-a întors în urmă cu câteva luni din Dominicană, însă nu a mai revenit la cârma formatului de dimineață. Iată ce a spus acum Adela Popescu despre o eventuală revenire la „Vorbește lumea”.

Adela Popescu despre întoarcerea la „Vorbește lumea”

Adela Popescu a renunțat la a mai prezenta emisiunea „Vorbește lumea” în momentul în care a fost nevoită să plece în Republica Dominicană, unde s-a filmat show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzat tot la Pro TV. Vedeta TV a prezentat alături de Cabral. Chiar dacă show-ul din junglă s-a încheiat, Adela Popescu tot nu a revenit la cârma emisiunii de dimineață. Aceasta a mai apărut pe micul ecran pentru o scurtă perioadă când l-a înlocuit pe Cătălin Măruță în emisiunea lui de la Pro TV.

Adela Popescu spune că Lili Sandu, înlocuitoarea ei la „Vorbește lumea”, face o treabă excelentă alături de Șurubel și de Bogdan Ciudoiu. Vedeta a dezvăluit că este posibil să revină pe micile ecrane, însă nu are de gând să mai prezinte emisiunea „Vorbește lumea”.

Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie. Deci nu spun că mă întorc, nici că nu mă întorc”, a spus Adela Popescu pentru playtech.ro, referitor la întoarcerea ei la TV.

Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări”, a mai spus ea despre întoarcerea la cârma „Vorbește lumea”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton