Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adela Popescu, imagini de colecție. Cum arăta vedeta Pro TV acum mai bine de 10 ani. „Curată comoară”

Adela Popescu, imagini de colecție. Cum arăta vedeta Pro TV acum mai bine de 10 ani. „Curată comoară”
26

de Andra Stana,

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi. Până de curând, ea a prezentat alături de Cabral emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Apoi, vedeta Pro TV a decis să își dedice timpul celor trei copii pe care îi are împreună cu Radu Vâlcan. Iată ce fotografii de colecție a publicat recent pe rețelele de socializare. Cum arăta Adela Popescu la începutul carierei.

Adela Popescu s-a născut pe 8 octombrie 1986 în satul Şuşani, judeţul Vâlcea. Aceasta este printre cele mai cunoscute actriţe, cântăreţe şi prezentatoare TV din România.

Adela a jucat în mai multe seriale TV românești, printre care: „Lacrimi de iubire”, „Aniela”, „Îngeraşii”, „Iubire şi onoare”, „Pariu cu viaţa”, „Iubire ca în filme”, „Weekend cu mama”, „O nouă viaţă”, „În familie”, „Prea târziu” și „Războiul sexelor”.

De asemenea, artista are și câteva piese muzicale foarte cunoscute, printre care: „Lacrimi de iubire”, „Vraja ta”, „Răspunsul meu” sau „Iubire ca în filme”. În 2011, ea s-a alăturat – pentru o perioadă – trupei Dj Project (i-a luat locul Giulia Anghelescu).

Adela Popescu a luat o pauză de la proiectele TV

În prezent, Adela este căsătorită cu actorul Radu Vâlcan, alături de care are trei băieți – Alexandru, Andrei și Adrian.

Adela Popescu a fost ani de zile prezentatoarea „Vorbește Lumea”, emisiunea matinală din grila Pro TV. Apoi, cât timp aceasta a fost plecată în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care l-a prezentat alături de Cabral Ibacka, locul ei a fost ocupat de Lili Sandu.

Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul. Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată şi vreau să am din când în când momente de linişte”, a declarat Adela Popescu pentru click.ro.

În același timp, Adela Popescu a precizat, în interviul citat, că nu are încă în plan vreun alt proiect important. Acum, vedeta profită de fiecare moment alături de cei trei băieți ai săi. 

Adela Popescu, imagini „de la naftalină”

Recent, după ce s-a întors dintr-o vacanță superbă în Thailanda, Adela Popescu a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram – toți cei 1,4 milioane de urmăritori de pe această rețea socială – o serie de imagini de colecție. Vedeta le-a descris ca fiind „de la naftalină” și i-a mulțumit unei prietene pentru faptul că le-a păstrat atâția ani.

Curată comoară”, a scris Adela Popescu despre imaginile pe care le-a publicat imediat pe Instagram. În ele apar, desigur, Radu Vâlcan, mama Adelei, dar și Cabral Ibacka, Diana Dumitrescu, Dana Rogoz sau Irina Fodor.

Adela Popescu, imagini de colecțieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

Pentru că nu mă pricep la ani, mă gândesc să împart perioadele astfel: I.R – Înainte de Radu, I.C. – Înainte de copii. Și ar mai fi și: M.I.R. – mult înainte de Radu”, a mai scris Adela Popescu referitor la pozele de colecție pe care le-a arătat fanilor ei.

Printre altele, Adela Popescu a publicat imagini din prima vacanță alături de Radu Vâlcan în Bali. „12 sau 13 ani să tot fie de atunci”, a scris vedeta.

Nu în ultimul rând, printre fotografiile cu Adela Popescu se numără și două capturi făcute în timpul unei ediții „Dansez pentru tine”. „Am dansat și în ploaie și la bară. Peste tot”, a scris vedeta.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton