Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, imagini de colecție din copilăria ei. „Eu sunt a lu’ Doru a lu’ Colivaru și a Doinei a lu’ Grecioiu”

Adela Popescu, imagini de colecție din copilăria ei. „Eu sunt a lu’ Doru a lu’ Colivaru și a Doinei a lu’ Grecioiu”
5

de Roxana Mirea,

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de la noi. Totuși, în ciuda faimei sale, ea nu uită de unde a plecat și își amintește cu drag de copilăria ei simplă, de la țară. Adela Popescu a publicat o serie de imagini alb-negru din copilăriasa, în care apare alături de părinții ei, dar și de bunici.

Adela Popescu, imagini emoționante din copilărie

Adela Popescu s-a născut în satul Șușani, din județul Vâlcea, unde a fost o fetiță fericită, înconjurată de iubirea părinților, a bunicilor și a fraților ei. Anii au trecut, Adela a crescut, iar acea fetiță, căreia îi plăcea să meargă la semănat cu „tataie Gheorghe”, a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. În ciuda succesului său, Adela Popescu nu a uitat de unde a plecat și nici nu își reneagă originile. Acum, Adela Popescu a publicat o serie de imagini din copilăria ei, în care apare alături de părinții și bunicii ei.  

„Eu sunt a lu’ Doru a lu’ Colivaru și a Doinei a lu’ Grecioiu.

Care stă dilavale de primărie și diladeal de Mița a lu’ Costică.

Pe Valea Beicii în Șușanii de Sus.

Am un an, trei, patru și unsprezece.

Îmi place să merg la prohod cu tataie Vergică și la semănat cu tataie Gheorghe.

Mamaie Ioana face cea mai bună garniță și mamaie Titina cea mai bună ciorbă de varză. Îmi plac diminețile când tati aduce brațul de lemne și face focul la plită. Eu și mami ne lipim de sobă și repetăm o poezie.

Abia aștept să vină Paștele. Să coboare frații mei din rata de opt și să le arăt ce bine cânt “Născută toamnă”. Ei să îmi dea ananas la conservă și să ne punem cu toții, în camera din mijloc, să ne uităm la Dallas”, a scris Adela Popescu, alături de imaginile emoționante.

adela-popescu-imagini-emotionante-din-copilarie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton