Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, imagini superbe din vacanță. Cum i-a surprins pe Radu Vâlcan și copiii lor

Adela Popescu, imagini superbe din vacanță. Cum i-a surprins pe Radu Vâlcan și copiii lor
6

de Roxana Mirea,

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de o vacanță de vis în Bali, alături de cei trei copii ai lor: Alexandru, Andrei și Adrian. Actrița a publicat o imagine emoționantă cu soțul ei și copiii lor, alături de mesajul „Sunt îndrăgostită”. În plus, ea a mai publicat și alte imagini cu peisajele superbe din Bali.

Adela Popescu, imagine superbă din vacanță

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Acum, cei doi se află într-o vacanță de vis în Bali, alături de micuții lor Alexandru, Andrei și Adrian. În urmă cu câteva ore, Adela Popescu a publicat o imagine emoționantă cu soțul ei și cei trei copii ai lor. Micuții se află în cameră, alături de un bagaj desfăcut, iar Radu Vâlcan îi privește plin de adorație de afară, pe fereastră.

I’m in love. (n.r. sunt îndrăgostită)”, este mesajul pe care Adela Popescu l-a publicat în dreptul imaginii.

De asemenea, actrița din „Retreat Vama Veche” a mai publicat la Insta Story diverse filmulețe superbe din vacanța lor în Bali. „Am ajuns în Ubud. O nouă cazare. După două zile ne mutăm în alt loc”, a scris ea pe Instagram.

Într-un alt Insta Story, Adela Popescu l-a surprins pe unul dintre copiii ei alergând fericit și bucurându-se de natură, într-un peisaj de un verde intens. „Copiii fericiți bucură și binecuvântează fiecare loc în care sunt”, a scris fosta prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”.

Adela Popescu, imagini superbe din vacanță. Cum i-a surprins pe Radu Vâlcan și copiii lorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Adela Popescu, înainte de a pleca în vacanță

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu le-a împărtășit recent fanilor din mediul online că urmează să plece într-o binemeritată vacanță alături de familia ei. Pe Instagram, Adela Popescu a publicat joi, 15 iunie, o imagine superbă, alb-negru.

Actrița din „Retreat Vama Veche” a recunoscut că se pregătește să plece în vacanță alături de Radu Vâlcan și de copii. Totodată, vedeta a recunoscut că, indiferent de numărul camerelor, ei ajung mereu doarmă înghesuiți, în același pat, alături de Alexandru, Andrei și Adrian. Pentru a oferi o imagine mai clară fanilor, Adela Popescu a comparat nopțile lor în vacanță cu „o oală de lut la cuptor”, plină cu „sarmale bine umplute”.

„Nu știu dacă v-am spus dar mâine plecăm în vacanță. Abia aștept să stau clipă de clipă, respirație de respirație, clipit de clipit și.. sforăit de sforăit cu toți băieții mei. Pentru că indiferent de numărul camerelor sfârșim toți cinci într-un pat precum sarmalele bine umplute într-o oala de lut la cuptor. Superbă comparație. Mă culc, la revedere!”, a declarat Adela Popescu, pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton