Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, întâlnire cu Dan Bordeianu la 15 ani de la despărțire. Ce anunț a făcut actorul

Adela Popescu, întâlnire cu Dan Bordeianu la 15 ani de la despărțire. Ce anunț a făcut actorul
8

de Roxana Mirea,

Adela Popescu și Dan Bordeianu au avut o relație între anii 2004-2007, iar acum s-au reîntâlnit chiar în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Așadar, miercuri, 9 martie, Dan Bordeianu a fost unul dintre invitații Adelei Popescu și a vorbit despre despre filmul „Căutătorul de vânt”, unde interpretează rolul principal.

Dan Bordeianu, față în față cu Adela Popescu

Dan Bordeianu a fost invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a vorbit despre noul lui film, „Căutătorul de vânt”. Drept urmare, acesta a fost față în față cu Adela Popescu după 15 ani de la despărțire.

Adela Popescu și Dan Bordeianu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani. Au trecut 15 ani de atunci și fiecare a luat-o pe drumul lui. În platoul emisiunii de la Pro TV, cei doi s-au comportat normal și nu a existat niciun disconfort din cauza revederii.

Adela Popescu și Dan Bordeianu și-au refăcut viețile după despărțire. Din anul 2015, actorul este căsătorit cu Teodora, femeia cu care trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste, potrivit fanatik.ro. Pe de altă parte, Adela Popescu a renunțat la cariera în actorie și s-a concentrat pe televiziune. Ea este căsătortiă cu Radu Vâlcan și au întemeiat o familie minunată împreună.

adela popescu dan bordeianuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dan Bordeianu: „Nu pot să rămân nepăsător”

Printre altele, actorul a vorbit și despre pandemie și războiul din Ucraina. Dan Bordeianu este de părere că oamenii ar trebui să se roage și să fie apropiați de Dumnezeu în perioada asta. Totodată, consideră că e necesar ca aceștia să-și păstreze pofta de viață și să se bucure de fiecare clipă.

„Dacă tot am fost invitat la tine în emisiune și am oportunitatea asta, nu pot rămâne nepăsător. E de datoria mea să amintesc de lucrurile care se întâmplă în jurul nostru și aici mă refer și la pandemia prin care am trecut și care ne-a pus într-o stare de asediu, ne-a ținut permanent într-o stare ca de război, iar mai nou ce se întâmplă în Ucraina.

Cred că una dintre datoriile noastre, în primul rând, dincolo de soluția mistică, este a nu uita să trăim. Pentru că războiul, pandemia, toate situațiile astea ne fac, într-un fel sau altul, să uităm să mai trăim și asta cred că este îngrozitor. Rămânem niște roboței care nu nu funcționăm decât așa, pe pilot automat și se duce toată povestea asta și în film. Adică, este extrem de ancorat în realitate”, a spus actorul la „Vorbește lumea”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton