Homepage  / Articole

Adela Popescu îşi face singură costumele de scenă

Adela Popescu îşi face singură costumele de scenă

de Redactia Tvmania

Cum anul acesta are un program de filmare mai relaxat (pentru „Pariu cu viaţa”), Adela Popescu a acceptat fără ezitări propunerea de a deveni noua solistă a trupei DJ Project.

La sfârşitul anului trecut, Adela Popescu (25 de ani) nu petrecea alături de Radu Vâlcan (35 de ani) în Bora Bora sau New York, ci urca pe scenă – la Sfântu Gheorghe şi Focşani – alături de DJ Project. Nu era la prima ei colaborare muzicală (a mai cântat cu Elena de la Mandinga şi 3rei Sud Est) şi are trei albume în CV („Lacrimi de iubire” – 2005, „Iubire ca în filme” – 2006 şi „Răspunsul meu” – 2008), dar avea inima strânsă, la gândul reacţiilor pe care le va crea.

„Mi-a fost teamă de reacţiile celor din public. Pentru că publicul este imprevizibil, trebuie să ai întotdeauna energia potrivită pentru a transforma seara într-una din cele mai frumoase. Singura problema a fost legată de lipsa timpului, care din fericire anul acesta s-a mai rezolvat”, explică aceasta.

Ziua pune „Pariu cu viața”, seara cântă

Acum, filmează în continuare la Buftea pentru serialul „Pariu cu viaţa” (în care e profesoara de muzică Raluca Dumitrescu), respecând programul de lucru de aici, şi nopţile şi weekend-urile şi le dedică muzicii.

Spune că a acceptat propunerea DJ Project (care căuta o nouă solistă, după ce însărcinata Giulia Anghelescu a părăsit scena) pentru că trupa i-a plăcut dintotdeauna şi a simţit că trebuie să-şi revigoreze cariera muzicală. A contat şi apropierea de LaLa Band: „Eram în permanenţă înconjurată de muzică. Şi asta s-ar putea să îmi fi amintit cât de mult iubesc să fac asta”, povesteşte Adela.

Acum se simte în largul ei pe scenă: cel mai uşor i se pare chiar cântatul („Îmi plac la nebunie piesele DJ Project şi iubesc să le interpretez”), îşi face singură costumele („Până acum nu am colaborat cu nimeni. Singură m-am ocupat de ţinutele de scenă”) şi abia aşteaptă să lanseze prima ei piesă în noua formulă. „Piesa este înregistrată, momentan se masterizează, dar pentru că băieţii sunt foarte riguroşi o să apară doar atunci când va fi perfectă”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton