Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, mândră de fiul ei cel mare. Cum a surprins-o Alexandru. „O surpriză extraordinară”

Adela Popescu, mândră de fiul ei cel mare. Cum a surprins-o Alexandru. „O surpriză extraordinară”
19

de Andra Stana,

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au avut parte de o surpriză foarte plăcută în timpul vacanței din Bali, iar protagonist a fost chiar fiul lor cel mare. Iată cum și-a uimit Alexandru părinții și mesaj plin de emoție i-a dedicat actrița.

După câteva săptămâni petrecute pe tărâmuri exotice, Adela Popescu împreună cu Radu Vâlcan și cei trei copiii ai lor au revenit în țară. Deși familia și-a continuat vacanța la Șușani, acasă la părinții actriței, vedeta continuă să împărtășească cu fanii din mediul online imagini și informații despre timpul petrecut în Bali.

Adela Popescu a dezvăluit că, în timpul vacanței exotice petrecute în Bali, fiul ei cel mare a învățat să facă surf.

„Cam așa a arătat prima lecție de surf a lui Alexandru. După câteva zile în zona Uluwatu, zona frecventată de iubitorii de surf, ne-am trezit cu el că vrea să încerce”, a povestit Adela Popescu în cadrul unui Insta Story.

Adela Popescu, mândră de fiul ei cel mare. Cum a surprins-o AlexandruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

„Știu că poate vi se pare puțin lucru, însă Alexandru e genul de copil despre care am fi spus în trecut că e mai degrabă timid, sensibil și cu înclinații artistice. Că are atât de mult curaj, ambiție și curiozitate pentru noi chiar e o surpriză extraordinară.”, a continuat soția lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu, imagini de colecție. Cum arăta acum mai bine de 10 ani

Adela Popescu a fost ani de zile prezentatoarea „Vorbește Lumea”, emisiunea matinală din grila Pro TV. Apoi, locul ei a fost ocupat de Lili Sandu. „Pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată. Vreau să am din când în când momente de linişte”, a declarat prezentatoarea TV.

Adela Popescu a împărtășit, în ianuarie, cu fanii ei de pe Instagram – toți cei 1,4 milioane de urmăritori de pe această rețea socială – o serie de imagini de colecție. Vedeta le-a descris ca fiind „de la naftalină” și i-a mulțumit unei prietene pentru faptul că le-a păstrat atâția ani.

Curată comoară”, a scris Adela Popescu despre imaginile pe care le-a publicat imediat pe Instagram. În ele apar, desigur, Radu Vâlcan, mama Adelei, dar și Cabral Ibacka, Diana Dumitrescu, Dana Rogoz sau Irina Fodor.

Adela Popescu, imagini de colecțieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 19

Pentru că nu mă pricep la ani, mă gândesc să împart perioadele astfel: I.R – Înainte de RaduI.C. – Înainte de copii. Și ar mai fi și: M.I.R. – mult înainte de Radu”, a mai scris Adela Popescu referitor la pozele de colecție.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton