Homepage  / Articole

Adela Popescu merge cu Radu Vâlcan peste tot

Adela Popescu merge cu Radu Vâlcan peste tot

de Redactia Tvmania

Adela Popescu e înconjurată de muzică: în pauza de la filmările serialului muzical „Pariu cu viaţa” (Pro TV), tânăra bate litoralul autohton, în concertele la care participă alături de DJ Project.

În călătoriile prin ţară, pentru concertele cu DJ Project, artista a rămas impresionată de Alba Iulia, unde a vizitat cetatea medievală din oraş.

Atâtea ore pe drum nu le petrece totuşi singură: este mereu alături de iubitul ei, Radu Vâlcan (35 de ani), alături de care transformă toată naveta într-o excursie:

„Stau de vorbă cu Radu, povestim despre orice. Ne oprim prin benzinării, mâncăm sandwich-uri, ascultăm muzică, ne simţim ca într-o excursie. Odată am avut şi pană. Cam tot ce întâlneşti într-o excursie am întâlnit şi noi”.

Vara asta, Adela va sta o lună şi jumătate pe litoralul românesc, în plus călătorind prin ţară, în diverse oraşe unde are concerte cu DJ Project.

Cea mai recentă vizită la Marea noastră Neagră a bifat-o pe 23 iunie, la un concert la Mamaia.

Citeşte articolul integral despre Adela Popescu şi planurile ei de vacanţă în revista TVSatelit care apare pe piaţă sâmbătă, 7 iulie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton