Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, mesaj emoționant de ziua mamei ei. „Până acum doar simțeam, acum și înțeleg”

Adela Popescu, mesaj emoționant de ziua mamei ei. „Până acum doar simțeam, acum și înțeleg”
9

de Roxana Mirea,

Adela Popescu a transmis un mesaj emoționant de ziua mamei ei, Doina Popescu. Prezentatoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” înțelege toată iubirea pe care i-a dăruit-o mama ei, având în vedere că acum ea însăși este mama a trei copii: Alexandru, Andrei și Adrian.

Adela Popescu, mesaj emoționant de ziua mamei ei

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi și se bucură de o mare popularitate și în mediul online. Doar pe Instagram este urmărită de 1,4 milioane de conturi. De data aceasta, actrița a împărtășit o imagine superbă cu mama ei, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Mama Adelei Popescu a împlinit vârsta de 68 de ani, iar vedeta de la Pro TV a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie. Soția lui Radu Vâlcan și-a exprimat iubirea pe care o simte față de cea care i-a dat viață.

În plus, Adela Popescu a precizat că acum înțelege cu adevărat dragostea pe care i-o poartă mama ei, având în vedere că ea însăși a devenit mamă la rândul ei. Adela și Radu Vâlcan au împreună trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian.

Anunțul făcut de Adela Popescu după experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Până acum doar simțeam, acum și înțeleg.

Îți simt iubirea în fiecare cuvânt pe care li-l adresez copiilor mei. În fiecare moment când respir în loc să țip. În fiecare mângâiere pe creștetul lor.

M-ai crescut cu atât de multă dragoste și răbdare încât nu e de mirare că te iubesc așa de mult. Căci ce dai, aia primești.

La mulți ani, mama mea!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton