Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, mesaj ironic la adresa soțului ei, după o noapte grea cu copiii. Reacția lui Radu Vâlcan

Adela Popescu, mesaj ironic la adresa soțului ei, după o noapte grea cu copiii. Reacția lui Radu Vâlcan
8

de Roxana Mirea,

Adela Popescu a cântat alături de Andra, la concertul de colinde al artistei, de la Opera Națională. Ei bine, când a ajuns acasă visând la câteva clipe de relaxare, surpriză! I-a găsit pe cei trei copii plângând. Acestea fiind spuse, Adela Popescu a povestit pe Facebook tot ce s-a întâmplat și i-a transmis un mesaj ironic lui Radu Vâlcan, care se află în Thailanda. Desigur, soțul ei n-avea cum să nu reacționeze.

Adela Popescu, mesaj ironic pentru Radu Vâlcan

Radu Vâlcan se află în Thailanda, acolo unde se filmează sezonul 7 al emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1.  Așadar, Adela Popescu a chemat-o în ajutor pe mama ei, doamna Doina, pentru că nu se putea descurca singură cu trei copii mici.

Chiar și cu ajutor din partea mamei sale, Adela Popescu a avut o noapte tare grea, după ce s-a întors de la concertul Andrei, acolo unde a urcat pe scenă, cântând alături de aceasta. După concert, actrița visa la momentul în care va ajunge acasă și se va relaxa, însă habar n-avea ce o aștepta. Vedeta a povestit totul pe Facebook și i-a transmis astfel un mesaj ironic lui Radu Vâlcan.

„Scumpeteo, eram în mașină, acum, după concertul de colinde al Andrei, și abia așteptam să ajung acasă să fac un duș, să beau un prosecco și să mă uit la un serial. Abia așteptam!! Îmi spusese doamna Doina că dorm toți copiii, așa că era totul perfect.

Doar că am intrat în casă și Alexandru plângea că îl doare urechea, Andrei că face caca și Adrian că vrea sân. I-am auzit de la ușă. Pe cuvântul meu dacă exagerez cu ceva. Toooți plângeau. Mamaie, săraca, hai că la baie putea să meargă cu Andrei, un sirop găsea să îi dea lui Alexandru, dar să îi rezolve problema lui Adrian chiar nu avea cum. Așa că am venit la fix.

Acum dorm toți, dar e prea tărziu să fiu nebunatică și să îmi mai fac de cap. Cred că mă culc.

Tu? Bine? Te mai ustură pielea de la soare? Știu că pare că sunt sarcastică, dar eu chiar sunt îngrijorată”, a scris Adela Popescu.

adela-popescu-mesaj-ironic-la-adresa-sotului-ei-dupa-o-noapte-grea-cu-copiii.-reactia-lui-radu-valcan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Reacția lui Radu Vâlcan

Desigur, Radu Vâlcan n-avea cum să nu răspundă la un așa mesaj. Acesta i-a transmis soției sale un mesaj tocmai din Thailanda, pe același ton ironic. El a atașat și o fotografie, în care apare pe plajă, cu pălărie pe cap și o sticlă de bere în mână, arătându-i soției sale cât de greu îi este.

Iubire, îmi pare rău că ai avut o noapte grea, te înțeleg perfect și sunt alături de tine. Uite, dacă te încălzește cu ceva, să știi că nici mie nu îmi este confortabil să văd acei norișori care îmi amenință ziua. Da, aceia micuți”, i-a transmis Radu Vâlcan soției sale.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton