Homepage  / Articole

Adela Popescu participă la „Dansez pentru tine”

Adela Popescu participă la „Dansez pentru tine”

de Redactia Tvmania

Adela Popescu, actriţa din telenovela „Iubire şi onoare” de la Acasă, va concura în cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, care va începe de la jumatatea lunii octombrie la Pro TV.

.

Cu un look nou, foarte sexi, Adela Popescu a acceptat propunerea de a participa în noua competiţie a visurilor atât din plăcerea de a dansa, cât şi din bucuria gândului că ar putea schimba în bine destinul unui om necăjit:

„Este pentru prima oară când simt că tot ce am acumulat în aceşti ani de muncă poate fi în mod real util cuiva”, a declarat actriţa.

Adela va intra într-o lume pe care a urmărit-o cu atenţie până acum şi pe care a admirat-o atât din culise, cât şi din faţa televizorului: „Realmente sunt fan al emisiunii „Dansez pentru tine”, iar în pauzele de masă dintre filmări invariabil eram în platoul unde se făceau repetiţiile pentru emisiune”.

Îndrăgostită de mică de muzică şi dans, Adela a participat alături de fratele ei, în calitate de spectator, la toate competiţiile importante de dans sportiv din România. Chiar dacă nu a urmat niciodată cursuri profesioniste, vedeta simte că şi-ar putea exprima foarte bine creativitatea prin dans.

Adela are mari emoţii la toate stilurile de dans din concurs: „Mi-e frică de toate dansurile, însă prefer să nu mă gândesc la asta, nu mi se pare constructiv. Mai importantă este determinarea mea şi echipa perfectă pe care sper să o fac împreună cu coregraful şi partenerul meu”.

.

Şi Bogdan Vlădău participă la emisiune

Îndrăgostit de mic de dans, manechinul Bogdan Vlădău a acceptat cu bucurie să intre în ringul visurilor:

«În primul rând mă bucură întotdeauna să pot ajuta pe cineva care are într-adevăr nevoie de ajutor. Este poate cel mai frumos show tv de la noi din ţară, după părerea mea, şi dacă poţi oferi bucurie şi să faci asta făcându-ţi şi ţie mare plăcere, ce poţi cere mai mult de la viaţă?!”, declara cu entuziasm Bogdan.

Atras de dansurile latino cum ar fi salsa, samba, merengue, dar şi de tango-ul argentinian, Bogdan susţine că nu îi este frică de nici un stil de dans din concurs şi asta nu pentru că ar fi un dansator profesionist, ci pentru că se simte pregătit să le înveţe pe toate.

„Eu învăţ repede, sunt disciplinat, iubesc dansul şi promit că voi face tot ce îmi stă în putinţă să câştig”, mărturiseşte Bogdan.

Legătura lui Bogdan cu dansul datează de o viaţă şi, chiar dacă nu a făcut niciodată cursuri profesioniste, are multe amintiri plăcute legate de dans.

Dacă la 5 ani era fan Michael Jackson şi încerca să reproducă mişcările megastarului, Bogdan a trăit şi experienţe latino pe care nu le va uita niciodată:

„Am dansat salsa ultima dată la Festivalul Latino de la Milano, e ceva incredibil acolo, în fiecare zi timp de aproape 2 luni vin trupe foarte cunoscute din lume şi ţin concerte live, fiecare ţară din America de Sud are standul ei, restaurante cu mâncare specifică ţării respective şi multe altele”, îşi aminteşte manechinul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton