Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, petrecere de ziua lui Radu Vâlcan. Cine au fost invitații. „Mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream”

Adela Popescu, petrecere de ziua lui Radu Vâlcan. Cine au fost invitații. „Mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream”
8

de Roxana Mirea,

Radu Vâlcan a împlinit ieri, 8 februarie, frumoasa vârstă de 46 de ani. Acesta își dorea să aibă parte de o zi liniștită, alături de soție și de cei trei copii ai lor. Totuși, Adela Popescu a avut alt plan pentru soțul ei. Prezentatoarea TV a organizat o petrecere surpriză pentru Radu Vâlcan.

Adela Popescu, petrecere surpriză de ziua lui Radu Vâlcan

Ieri a fost ziua de naștere a lui Radu Vâlcan, iar Adela Popescu i-a organizat o petrecere surpriză. Prezentatorul de la Antena 1 și-ar fi dorit să se sărbătorească în liniște, alături de familie, însă soția lui a avut un cu totul alt plan. Petrecerea s-a ținut la un restaurant, iar alături de Radu Vâlcan au fost oameni dragi, printre care Mihai Morar, Andreea Ibacka, Dana Rogoz, Irina și Răzvan Fodor și Laura Cosoi.

Ieri a fost ziua mea. De naștere. 46. Mi-am dorit-o normală, liniștită. Așa a și început, superb. Noi toți, eu cu ai mei. Am pregătit un mic dejun, Andrei m-a ajutat. Apoi câteva treburi de rezolvat. Știam că o să mergem la un restaurant, doar noi cu copiii. Și-am mers. Doar că la restaurant, cum se întâmplă de obicei, sunt și alți oameni. Doar că oamenii aceia din restaurant îmi sunt dragi, foarte dragi. Adela a profitat de asta și mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream, dar așa mi-am dat seama, încă o dată, că din când în când avem nevoie de o infuzie de genul ăsta. Oamenii au nevoie de oameni. Iar când aceștia sunt de calitate, totul este perfect. Mulțumesc!” a scris Radu Vâlcan pe Facebook, în dreptul mai multor imagini de la petrecerea surpriză.

adela-popescu-petrecere-surpriza-de-ziua-lui-radu-valcan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Reacția lui Radu Vâlcan când a ajuns la petrecerea surpriză

Printre invitații, s-a numărat și Mihai Morar, care a publicat un clip video cu reacția lui Radu Vâlcan, în momentul în care a ajuns la petrecere.

„Îl sun astăzi, de ziua lui, pe Radu Valcan:

– La mulți ani! Ce faci de ziua ta?

– Băi, pe liniște! Ieșim doar noi cu copiii la  masă, în oraș…

– Sincer, așa aș face și eu…

– Dar neaparat să ne vedem zilele viitoare cu toții…

– Perfect! Bucură-te de ai tăi astăzi…

3 ORE MAI TÂRZIU… Vedeți în filmuleț ce s-a întâmplat.

Petrecere surpriză la 46!!! Sincer, nu se face așa ceva… Dar mi-ar fi părut să nu fi fost și eu acolo, unde trebuia să iei cina “pe liniște” cu soția și copiii. La mulți ani, “bătrinere”!” a scris Mihai Morar pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton