Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu rămâne singură în Republica Dominicană. Radu Vâlcan și băieții se întorc în România. EXCLUSIV

Adela Popescu rămâne singură în Republica Dominicană. Radu Vâlcan și băieții se întorc în România. EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

După aproape două luni de când au ajuns în Republica Dominicană, unde au loc filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Adela Popescu se pregătește să-și ia „La revedere!” de la băieții săi. Radu Vâlcan și copiii se vor întoarce în România, pentru că băiatul cel mare începe școala. Până atunci însă, prezentatoarea emisiunii care va începe din 4 septembrie la Pro TV ne-a dezvăluit mai multe detalii din culise...

Cât de repede te-ai acomodat cu Republica Dominicană? Dar copiii?

Programul nostru este destul de încărcat cu multe filmări, aproape zi de zi, așa că a trebuit să mă acomodez extrem de rapid. În fiecare dimineață Radu iese la alergat, așa cum o făcea și în România. Cei mici s-au obișnuit rapid cu plaja și cu apa, bălăceala. E o bucurie să îi am lângă mine, chiar dacă ei se vor întoarce curând în țară pentru că Alexandru va începe școala și nu am vrea să rateze nimic.

Și ce vi se pare cel mai greu?

Este foarte cald, dar știam deja asta încă dinainte să ajungem, așa că nu am fost surprinși. Să nu uităm că Radu pleacă de câțiva ani o bună perioadă de timp pentru a filma show-ul lui într-o locație asemănătoare. Este greu să filmez constant în soare, dar încerc să nu uit faptul că mereu mi-am dorit să am mai mult timp de petrecut pe plajă.

Dar mâncarea? Cu ce preparate v-ați răsfățat până acum?

Este locul în care mănânci cel mai bun și aromat ananas din lume, nu cred că am mâncat într-o altă parte a globului ceva mai bun. Cât despre preparatele locale, peștele și fructele de mare sunt printre specialitățile lor. Ah, da, și orezul. Găsești orez peste tot, la un moment dat ajunge să fie prea mult și să-l eviți.

Cum arată o zi obișnuită de filmare?

Nu prea putem vorbi despre o zi obișnuită sau despre un obicei deoarece lucrurile variază. Filmările pot începe dimineața, după prânz sau chiar seara. Cu toate acestea, undeva pe la ora 6:00 mă trezesc în fiecare zi, beau cafeaua cu Radu, de câteva zile încerc să mă țin și de programul de alergare, iar apoi mă pregătesc de filmări, de întâlnirile din junglă cu celebritățile, dar și de provocările la care-i supunem.

Adela-Popescu-ramane-singura-in-Republica-Dominicana.-Radu-Valcan-si-baietii-se-intorc-in-Romania.-EXCLUSIV-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dintre vedetele concurente de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cine te-a surprins cel mai tare, până acum? Și de ce?

Fiecare dintre ei m-a surprins pentru că a avut curajul de a accepta o astfel de provocare. Veți vedea că nu este nimic ușor, că fiecare zi aduce câte o surpriză și că fiecare probă îi împinge și mai tare să-și depășească cele mai înfiorătoare fobii. Am tot respectul pentru ei și sunt sigură că și voi veți fi curioși să îi descoperiți în ipostaze total diferite de cele pe care le-ați văzut deja. Show-ul acesta este o provocare pe care sunt convinsă că nu o vor uita niciodată.

Dar dintre probele prin care trec ei… ce nu ai putea face tu niciodată?

Chiar dacă știți că sunt foarte pofticioasă și că îmi place să gust din toate bunătățile, acum nu prea mai e la fel… sunt multe lucruri la care nu că zic „pas”, efectiv nu-mi pot imagina că cineva ar vrea să le mănânce. În schimb, în timpul emisiunii am acceptat să-mi înving una dintre cele mai mari frici, dar o să vedeți asta la televizor. Pot să vă spun că a fost un moment extrem de intens pentru mine.

Dincolo de filmări, pe unde vă distrați? Care sunt cele mai neobișnuite lucrururi pe care le-ați încercat până acum?

Nu e vorba de lucruri neobișnuite, ci de momente petrecute în familie, de bucuria de a fi toți aici, de a putea să ne plimbăm și să descoperim locuri noi, de a merge pe plajă, de a vedea răsăritul sau apusul în familie. La finalul zilei, fiecare zi de filmare sau de timp petrecut aici înseamnă o nouă amintire frumoasă pe care o punem la păstrare.

Ce îți lipsește cel mai tare?

Cel mai mult îmi lipsesc părinții mei. Sunt sigur că s-ar fi bucurat de plajă și de tot ceea ce au de oferit aceste locuri. Cu toate acestea, ne auzim la telefon cât se poate de des și de cele mai multe ori video astfel încât să simtă și ei o parte din această frumoasă experiență. Evident, chiar dacă mă bucur de tot ceea ce a adus acest proiect în viața mea, nu aș putea să nu spun că-mi lipsește casa noastră, locul în care eu îmi găsesc mereu liniștea și starea de bine.

Sursa foto: Pro TV, Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton